Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Den Haag Evenement, muziek - Cesar Zuiderwijk en Slagwerkkrant organiseren samen de 22ste DrumDrieDaagse in Musicon, die start op 18 augustus. Het evenement biedt drie dagen vol drumlessen en workshops. 

De DrumDrieDaagse wordt gekenmerkt door een indrukwekkende line-up van drumleraren, waaronder de beroemde Horacio ‘El Negro’ Hernandez, die speciaal uit Cuba is gekomen. 72 deelnemers krijgen de kans om les te krijgen van 17 drumexperts, waarbij verschillende aspecten van het drumspel worden behandeld.

Het evenement wordt georganiseerd door Cesar Zuiderwijks Music Station en Slagwerkkrant, en is al 21 keer succesvol gehouden. Deelnemers worden ingedeeld in groepjes van zes en rouleren tussen de leraren om een gevarieerde leerervaring te garanderen.

De DrumDrieDaagse is zo populair dat alle beschikbare plekken voor de workshops en lessen overdag zijn uitverkocht. Deelnemers van alle speelniveaus kunnen meedoen. Het evenement biedt drumliefhebbers uit het hele land de mogelijkheid om hun passie voor drummen te delen en te leren van enkele van de beste drummers in het vak. Er zijn nog tickets beschikbaar voor het avondprogramma op 18 augustus (Masalsa) en 19 augustus (sessie met The Smart).

Bron: Musicon Den Haag

Quote

Uitgaan nu.nl

03 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching