Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Literatuur - Het was even stil van deze kant. Niet alleen omdat het bloedje heet was, maar ook omdat ik even rust nodig had om aan mijn nieuwe boek te werken. Dat boek is nu af en klaar om te lezen. Het is een kort maar krachtig boek geworden en de proeflezers vinden het de beste samenvatting ooit en een geweldige aanvulling op mijn vorige boek.

De titel van het boek zegt het al: ‘De Feniks zal spoedig herrijzen’. En dat is een belangrijk en alles omvattend moment waarin de hele wereld zal veranderen. Die verandering leg ik uit in het boek.

De reden dat ik het boek voor augustus af wilde krijgen, is omdat ik denk dat wat erin beschreven staat de komende weken al zal gaan gebeuren. Nu ben ik wel vaker te snel met voorspellingen, maar alle tekenen aan de wand worden steeds duidelijker zichtbaar. Daarvoor hoeft u alleen maar even de voorgaande artikelen terug te lezen.

Het is zeer goed mogelijk om het boek te lezen zonder dat u eerdere boeken hebt gelezen, maar het is zeker aan te raden om ook nog mijn voorgaande, nog steeds nieuwe en actuele boek van begin dit jaar (De Simulatiekapel) te lezen. Als u beide boeken gelezen heeft, dan heeft u het plaatje compleet van wat u hier her en der ook in artikelen heeft kunnen lezen, maar deze keer chronologisch samengevat in glasheldere taal.

Iedereen die het boek ‘De Simulatiekoepel’ gelezen heeft kan de 10% kortingscode achter in dat boek vinden. Iedereen die lid is van martinvrijland.nl vindt de kortingscode hier. Iedereen die het boek gewoon direct zonder rompslomp of korting wil lezen en mij steunt in mijn werk kan op onderstaande knop drukken en direct online lezen door even aan te melden.

LEES HIER DIRECT ONLINE
Martin Vrijland

Quote

Uitgaan nu.nl

29 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching