Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Filmstill Asteroid City : ©2022 Pop. 87 Productions LLC - NLMagazine/Amsterdam Evenementen, festivals, uitgaan - Hanna Verboom: “Super trots dat we voor de vierde jaar op rij samenkomen in het Amsterdamse Bostheater, iets waar we als team Cinetree elk jaar weer zo naar uitkijken.

Dit jaar halen we weer alles uit de kast voor de twee meest magische filmavonden van je leven en kijken we naar misschien wel de twee meest besproken films van 2023, het hele bos staat in thema van elementen uit de films  ‘Barbie’ en ‘Asteroid City’. Verwacht spectaculaire voorprogramma's, voordrachten en avonden om nooit te vergeten.”

Het programma
- 1900 deuren Amsterdamse Bostheater open
- 2100 aanvang voorprogramma
- 2130 start filmvertoning

Unieke filmervaringen door heel Nederland
Naast het Cinetree’s Forest Filmfestival organiseert Cinetree elke zomer meerdere filmavonden door het hele land. Zo heeft Cinetree filmavonden in samenwerking met onder andere Artis, UHNCR, Nemo en de Bosbios bij de Hoorneboeg. Meer info via cinetree.nl/events

Kaarten bestellen
De kaarten zijn online verkrijgbaar, en kosten 15,00 euro per stuk, te bestellen via cinetree.nl/events. Houd de kanalen in de gaten, want binnenkort maken we de details van de randprogrammering bekend.

Voor perskaarten graag een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Check de aftermovie Cinetree’s Forest Filmfestival 2022 hier.

Over Cinetree
Cinetree is een Nederlands filmplatform dat toegang biedt tot een selectie van de beste films en documentaires van over de hele wereld. Elke week maken de curators van Cinetree een selectie uit het enorme aanbod aan films. Deze filmliefhebbers zijn als makers, acteurs of experts actief in de filmwereld. In het aanbod van Cinetree vind je films met belangrijke thema’s, maatschappelijke relevantie en verhalen dielanger bijblijven dan dat ze duren.

Cinetree is beschikbaar op PC en laptop of via de apps voor iOS, Apple TV en Android. Streamen kan via Apple Airplay of Chromecast

Quote

Uitgaan nu.nl

28 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching