Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Arnhem Muziek - Claude, Zoë Tauran, Flemming en Emma Heesters zullen als gastartiesten aanwezig zijn bij het optreden van The Streamers in het GelreDome. De populaire band treedt op 20, 21 en 22 oktober 2023 voor de tweede keer live voor publiek op.

In september stond de gelegenheidsband, die populair werd door de online concerten tijdens de COVID pandemie, drie keer in een uitverkocht Olympisch Stadion in Amsterdam. Nu wordt de Holland Tour vervolgt in Arnhem, waar het GelreDome decor zal zijn van een avond vol muziek voor jong en oud. Er zijn voor vrijdag en zondag nog enkele kaarten verkrijgbaar. 

Met Claude en Zoë Tauran is Nederland sinds afgelopen jaar twee muzikale talenten rijker. Zowel Claude’s debuutsingle ‘Ladada (Mon Dernier Mot)’ als opvolger ‘Layla’ staan al weken in de hitlijsten en ook Zoë Tauran maakte indruk met nummers als ‘Solo’ en ‘Therapie’. Flemming en Emma Heesters zijn geen onbekende voor het Streamers publiek. Zij waren onder meer te gast bij de livestream vanuit de Efteling. Naast de gastartiesten staan in oktober Guus Meeuwis, Frank Lammers, Kraantje Pappie, Rolf Sanchez, Nick Schilder, Danny Vera, Suzan & Freek, VanVelzen, Paul de Munnik, Miss Montreal, Diggy Dex, Paul de Leeuw, Ronnie Flex, Snelle, Simon Keizer, Thomas Acda en Typhoon samen op het podium van het GelreDome. 

Frank Lammers, manager van de band, is al maanden bezig met de voorbereidingen voor de shows. “Dit wordt zonder twijfel onze grootste show ooit. Ik heb een 40 meter hoog videoscherm besteld en enorme catwalks laten maken zodat we lekker dicht bij de fans kunnen komen. Natuurlijk heb ik zelf ook de concerten van Beyonce, Bruce Springsteen en Harry Styles bekeken om wat marktonderzoek te doen, maar ik denk dat wij absoluut niet onder doen voor deze wereldsterren. We hebben bovendien veel meer hits. Het wordt echt een heerlijke meezingavond vol verrassingen”. 
 
Geen livestream
Het concert in het GelreDome zal dit keer niet als livestream worden aangeboden. De band wil zich focussen op het publiek in de zaal, iets wat lastiger is als je mensen thuis ook wilt bedienen. Voor de concerten in het GelreDome op 20, 21, 22 oktober 2023 zijn nog enkele kaarten beschikbaar via thestreamers.nl en ticketingpartner Paylogic. 

Meer informatie
Voor meer informatie: Femke Genee via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06-83940780.

Over The Streamers
The Streamers werden in korte tijd populair dankzij de online concerten die gratis te volgen waren tijdens de lockdown. Naar de livestreams in Carré, op Paleis Noordeinde, in De Kuip en De Efteling keken in totaal 7.5 miljoen mensen en ook de eerste live shows in het Olympisch Stadion waren snel uitverkocht. 

Quote

Uitgaan nu.nl

03 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching