Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

023 Haarlem en omgeving Kunst & Cultuur - Goedemondt verrast in een magistraal ‘Met knielende knikjes’, schreef NRC Handelsblad eind vorig jaar en beloonde de voorstelling met vijf sterren. Dit najaar toert de cabaretier met zijn achtste avondvullende show langs een aantal kleine theaters en op vrijdag 3 november doet hij Theater De Liefde aan!

Er sluipen grotere thema’s het kleine wereldje van Goedemondt binnen. Dat vindt hij niet prettig. Maar ja, hoelang kun je je blijven verzetten tegen een volwassen omgang met ouderschap, de toekomst en de dood? Vrij lang, zo blijkt. Er komt voorlopig nog geen einde aan het infantiele getetter en gehups van deze man. Foeteren, ageren, verdoven, verzetten en negeren. Denkt hij nou echt dat hij het daarmee gaat redden? Nee, hij denkt helemaal niet dat hij het gaat redden.

Als lezer van deze nieuwsbrief krijg je voorrang bij de kaartverkoop voor dit programma. Vanaf vandaag (dinsdag 20 juni) 12:00 uur kun je ze bestellen via onderstaande button. De reguliere verkoop begint op 27 juni om 13:00 uur. 

Meer informatie
Vrijdag 3 november, 20.30 uur
Theater De Liefde
Begijnhof 10
HAARLEM, Noord-Holland 2011 HE
Netherlands
Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Koop kaarten

Quote

Uitgaan nu.nl

03 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching