Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Kunst & Cultuur VIDEO- “In dromen drijf ik stuurloos rond….” is de beginzin van het gelijknamige gedicht uit de bundel ‘Furie’ van Elly de Waard. Een gedicht over turbulentie in relaties. In deze boze droom beschrijft Elly hoeveel pijn en verdriet verwijdering oplevert.

Schrijver Oek de Jong gaf Elly een mooi compliment. Vorig voorjaar sprak hij haar toe bij de presentatie van haar 20e bundel ‘Meestal tussen bomen’. Hij zei: ‘Uit ervaring weet ik dat het heel moeilijk is om over dromen te schrijven. Maar in jouw gedichten die over dromen gaan is je dat bijzonder goed gelukt.’

Deze droom is inderdaad indringend verwoord…. en Cees Thissen schreef de muziek ervoor.

Ja, als ik dit lied zing, ben ik altijd weer ontroerd.
Volgende week zaterdag 27 mei, ga ik het weer zingen, in Heusden in Brabant.
Een prachtig gerestaureerd vestingstadje aan de Maas.
Twee jaar geleden lagen Geek en ik met onze boot in de oude haven midden in het centrum, heel pittoresk. Ons optreden is in Het Gouverneurshuis. Goeie start van het Pinksterweekend! Mis het niet.

Tickets koop je via mijn website https://www.yvonneweijers.nl/, daar vind je ook andere optredens voor komende tijd bij Festival der AA in Drente en in Bredevoort.
Heb je eerdere info over 'Yvonne Weijers zingt Elly de Waard' gemist, klik op de flyer hieronder en je leest er alles over.

Klik hier voor de flyer
Copyright © *|2018|* *|Yvonne Weijers Music|*, All rights reserved.

Our mailing address is:
Yvonne Weijers Music
Timorstraat 8, Heemstede, Nederland
Heemstede, NH 2103 TW
Netherlands
Tel: 06-5241.8155

Quote

Uitgaan nu.nl

31 mei 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching