Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Bodegraven-Reeuwijk – Het Evertshuis heeft weer een bruisend en gevarieerd theaterprogramma samengesteld voor het nieuwe theaterseizoen. Afgelopen vrijdag werd het eerste exemplaar van de programmakrant uitgereikt door directeur Jackie van der Vlis aan wethouder van Cultuur Elly de Vries.

Programma
Wat kunnen bezoekers verwachten in het nieuwe seizoen? Bekende namen als Guido Weijers (cabaret) en Maarten van Rossem (theaterlezing) komen naar Bodegraven. Ook Joost Spijkers (muziektheater) en Mouna Laroussi (cabaret) weten het Evertshuis weer te vinden. Er is veel muziek; de Bodegraafse coverband LEO treedt op tijdens de Najaarsmarkt, The Beatles Revival uit Praag brengen een ode aan The Beatles en Rapalje verlegt alle grenzen met hun nieuwe show ‘30 Years Breaking Borders’ voor de liefhebbers van folkmuziek. Theatergroep Suburbia speelt hun indrukwekkende toneelvoorstelling ‘EX’.

Ook voor families zijn er leuke voorstellingen in de schoolvakanties. Jeugdprogrammeur Alice Bekkering: ‘Ik kijk erg uit naar de stoere liedjes van het Tijgerorkest (4+) in de herfstvakantie en ‘De Vakantieshow!’ van Ernst & Bobbie in de meivakantie volgend jaar. Humor met een vleugje jeugdsentiment’. Verder staan er weer prachtige films, kunstzinnige kunstcafés, kunstbusreizen en de Operabus naar Amsterdam op het programma. De nieuwe programmakrant verschijnt op woensdag 17 mei als bijlage bij de Kijk-op-Bodegraven-Reeuwijk en is vanaf nu ook gratis af te halen in het Evertshuis.

Wethouder
Elly de Vries is enthousiast over de nieuwe programmakrant: ‘Het Evertshuis is er wederom in geslaagd een ontzettend aantrekkelijk en gevarieerd theateraanbod samen te stellen! Complimenten. Zowel lokaal als nationaal, voor jeugd en volwassen, van lezingen tot film en van muziek tot toneel. Kortom iedereen kan iets van zijn of haar voorkeur vinden in dit aanbod. Mooi vormgegeven en heel leuk dat de kraker van dit jaar ook volgend jaar weer terugkeert: het Korenfestival Zang vanuit het Groene Hart!’

Start kaartverkoop
De kaartverkoop voor vrienden van het Evertshuis is gestart op vrijdag 12 mei. De losse kaartverkoop voor iedereen start op woensdag 17 mei om 10.00 uur. Dit geldt voor alle voorstellingen, films, kunstbusreizen, kunstcafés, pubquiz, Operabus en evenementen in het nieuwe theaterseizoen. De theaterkassa is op woensdag 17 mei extra geopend van 10.00 tot 12.00 uur.

Vrienden
Het Evertshuis heeft op dit moment ruim 100 vrienden. Bent u nog geen vriend van het Evertshuis, maar draagt u het Evertshuis een warm hart toe én wilt u gebruik maken van vele voordelen? Word dan vriend voor slechts € 27,50 of duo-vriend voor € 45,00 per theaterseizoen. Vrienden worden jaarlijks uitgenodigd voor een speciale VIP-vrienden avond en krijgen 10% korting op alle voorstellingen en films.

Meer informatie
Voor informatie en het volledige nieuwe theaterprogramma zie www.evertshuis.nl
EVERTSHUIS Julianastraat 4, 2411 CV Bodegraven | Tel. 0172-618484

Over Evertshuis
Het Evertshuis beoogt het beleven van theater, muziek, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent. Dit geldt voor zowel amateurs als professionals.

Praktische informatie
WOENSDAG 17 MEI 2023
START LOSSE KAARTVERKOOP
Vanaf 10.00 uur online
Theaterkassa extra geopend op 17 mei van 10.00- 12.00 uur

Quote

Uitgaan nu.nl

19 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching