Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Open lucht Vrijheidslunch ‘Heemstede Hapt - 023 Heemstede Saamhorigheid - De stichting IK ZIE JE WEL organiseert op vrijdag 5 mei aanstaande met als naam ‘Heemstede Hapt’ de Vrijheidslunch in Heemstede.

Iedereen is van harte welkom om van 12.00 tot 15.00 uur deel te nemen aan deze lunch die, met medewerking van de gemeente Heemstede en haar medewerkers Caroline Kloppenburg, Marja van Opzeeland en Rinke van den Bor, wordt gehouden in de open lucht gehouden op het parkeerterrein aan de Eikenlaan, dat is dus achter Plein 1.

Het feest is natuurlijk pas echt compleet als we vele inwoners mogen ontvangen, en dan vooral diegenen die normaliter niet zo snel de deur uitkomen. Iedereen is welkom bij de lunch, maar we voegen er niet voor niets aan toe de uitnodiging om iemand mee te nemen. Op die manier kan het een mooi dorps feest worden!

De doelstelling van de Vrijheidslunch betreft het optreden tegen stigmatisering en/of uitsluiting van personen, onder andere door het organiseren van evenementen ter bevordering van saamhorigheid. 

Deelname aan de lunch is gratis. Opgeven kan via de site van de stichting ( www.ikziejewel.nl ) of middels het formulier in de hal van Plein1. Daar staat ook de box waar papieren formulieren in gedaan kunnen worden. Gaat het om het opgeven van meerdere personen tegelijk, dan is het wellicht handig even dit even te melden aan de organisatie.

Quote

Uitgaan nu.nl

29 maart 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching