Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Zeeland Uitgaan - Met Pasen zijn allerlei leuke paasactiviteiten in Zeeland. Struin over een paasmarkt of ga op paasexcursie in het Verdronken Land van Saeftinghe. Samen met het gezin? Ga bijvoorbeeld voor een paasbrunch bij een tropische dierentuin of maak met de paashaas een ritje in een stoomtrein. Dít kun je doen met Pasen in Zeeland.

Paasmarkten
Hieronder vind je een overzicht van de paasmarkten in Zeeland. Wel zo handig! Bezoek één van de paasmarkten en strijk daarna neer op het terras, want vaak word je op de paasmarkten ook nog eens omringd door gezellige terrassen. 

Paasfair Middelburg – 8 t/m 10 april
Op de paasfair in Middelburg kun je het hele weekend op de markt genieten tussen allerlei marktkramen. Van mooi antiek en curiosa tot brocante. En dat pal voor het oude stadhuis van Middelburg én omringd door gezellige terrassen. De paasfair vindt plaats van 8 t/m 10 april van 10:00 tot 17:00 uur.

Paasmarkt Vlissingen – 9 april
Op de paasmarkt in Vlissingen komen 150 kramen variërend van sieraden tot heerlijke wafels. Ook aan de kinderen is gedacht. Zo zal er een springkussen staan en zijn er nog meer leuke activiteiten te beleven! De paasmarkt vindt plaats op 9 april van 6:00 tot 17:00 uur op de Boulevard.

Paasmarkt Breskens – 10 april
Ook in Breskens kun je op de paasmarkt terecht. Op het Snuffelplein staan op 10 april tussen 11:00 en 17:00 uur verschillende kramen. Hier geniet je van het gezellige entertainment met een hapje en drankje.

Quote

Uitgaan nu.nl

26 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching