Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Een tweedaags event voor ondernemende vrouwen die hun glamour durven omarmen - NLMagazine, Loosdrecht Economie & Duurzaamheid - Op 19 & 20 april 2023 vindt in Slot Zeist voor het eerst het tweedaags leadership event ‘Lead with Elegance’ plaats.

Een nieuw initiatief van The Glamour Manager, Maxime Coesèl, voor ondernemende vrouwen, die vanuit hun kracht, authenticiteit en charme nóg succesvoller willen worden.

Naast meer dan 10 plenaire sessies en workshops is er ook een panelgesprek en een vier gangen netwerkdiner. Het programma kent sprekers zoals Annemarie van Gaal, Natacha Harlequin, Karin Bloemen en Leco Zadelhoff.

Volgens Maxime Coesèl is glamour meer dan alleen de glitters en luxe van ‘bekende Nederlanders’. “Echte glamour is toegankelijke voor iedereen en komt van binnenuit. Het is een gevoel van zelfverzekerdheid, trots en authenticiteit, dat zorgt voor een sterke, ‘attractive’ uitstraling”.
The Glamour Manager helpt vrouwen om hun glamour te omarmen, zodat ze krachtiger in het leven staan en succesvoller worden op alle gebieden in hun leven.

Die passie heeft geleid tot de totstandkoming van het tweedaagse leadership event ‘Lead with Elegance’ dat de onderneemster op 19 & 20 april lanceert. Maxime nodigt ondernemende vrouwen, die zowel zakelijk als privé, nog succesvoller willen worden, van harte uit om aan het tweedaagse event in Slot Zeist deel te nemen.

‘Lead with Elegance’
Het event bestaat uit twee volledig verzorgde dagen in Slot Zeist. Tijdens deze dagen worden leadership, glamour, persoonlijke en zakelijke ontwikkeling gecombineerd met netwerken met zakelijke topvrouwen en ondernemers uit Nederland.

The Glamour Manager wil haar gasten inspireren met pioniers uit het bedrijfsleven, de media, lifestyle, fashion en beauty branche. Zij heeft hiertoe sprekers uitgenodigd zoals Annemarie van Gaal (selfmade topondernemer), Natacha Harlequin (top strafrechtadvocaat), Karin Bloemen (zangeres en cabaretier), Denise Dechamps (founder Body Language Academy), Anne-Marie van Leggelo (founder Het Etiquette Bureau), Leco van Zadelhoff (hair en beauty), Kelly Huijsman (styling), en Kimmylien Nguyen (succesvol onderneemster).

Over Maxime Coesel
Maxime Coesèl (1991) introduceert zich als de eerste Glamour Manager ter wereld. Het is haar missie om het begrip glamour te herdefiniëren naar een begrip dat meer behelst dan de glitter en glamourwereld die in de media zichtbaar is. Zij biedt kennis en inspiratie aan de ondernemende vrouw om hun glamour van binnenuit te (her)ontdekken en een doorvertaling te maken naar een sterke ‘state of mind’. Maxime verzorgt (zakelijke) events, is spreker, presentatrice (RTL4), heeft haar eigen podcast ‘Glamour Inside’ en produceerde de masterclass video’s (Time to Sparkle Videocursus).

Deelname aan het event
Ondernemende vrouwen die interesse hebben om op 19 en 20 april 2023 in Slot Zeist deel te nemen aan ‘Lead with Elegance’ kunnen zich aanmelden via deze link: Lead with Elegance 19 & 20 april | The Glamour Manager.

Quote

Uitgaan nu.nl

25 maart 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching