Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Bodegraven-Reeuwijk – Met 400 zangers en ruim 800 bezoekers kan er geconstateerd worden dat de eerste editie van het Korenfestival een groot succes was! Met alleen maar positieve geluiden van de dorpsbewoners, kijken we terug op een onwijs gaaf avontuur.

De hele dag zaten de foyer en de theaterzaal vol met enthousiast publiek dat kwam kijken naar hun favoriete koor. Iedereen genoot van de grote diversiteit aan muziekstijlen; van Shanty tot kinderkoor, van religieuze liederen tot popmuziek en van (licht)klassiek tot volksliederen.

Het festival zorgde voor verbinding tussen de koren onderling, maar ook met de ruim 800 bezoekers die verdeeld over de hele dag langskwamen. De slotmanifestatie waar alle koren én het publiek aan meededen was een kippenvelmoment. Het Evertshuis liet weer zien een belangrijke culturele organisator in het dorp te zijn. Wegens succes komt het festival in 2024 terug!

“Wat een fantastisch Korenfestival hebben jullie georganiseerd, heel Bodegraven moet verrast zijn. Alles liep op rolletjes, jullie hebben een ontzettend mooi muziekfeest neergezet.” (Grada Rietveld)

Voor het volledige programma zie www.evertshuis.nl

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

Over Evertshuis
Het Evertshuis beoogt het beleven van theater, muziek, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent. Dit geldt voor zowel amateurs als professionals.

Quote

Uitgaan nu.nl

25 maart 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching