Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine/Groningen – Middels een speciale inkoopactie van de gemeente Groningen, krijgt de bevolking een kans om meer geld over te houden en om ook nog fijner te wonen. Zo wordt het aanschaffen van zonnepanelen, spouwmuur-, dak-, vloerisolatie, een hybride warmtepomp, of een combinatie hiervan makkelijker en voordeliger.

In opdracht van de gemeente Groningen heeft het Regionaal Energieloket bedrijven uit de regio met een goede prijs/kwaliteitverhouding en garanties geselecteerd. Zo heb jij geen uitzoekwerk. Je krijgt een offerte op maat, die past bij jouw huis en wensen. De offerte is vrijblijvend, maar kost het bedrijf tijd en geld. Reageer daarom alleen bij serieuze interesse.

Aanrader andere gemeenten
Regionale Energieloketten vind je in vrijwel elke provincie. Wellicht een goed initiatief van elke gemeente om eens te kijken of er ook voor hun bewoners mogelijkheden zijn om over besparingen van gedachten te wisselen.

Ik kan niet wachten…
Mocht je niet willen wachten op initiatieven van de gemeente, neem dan zelf even contact op met het overkoepelende Regionale Energieloket, te bereiken onder telefoon 088-5254110. Je kunt ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Quote

Uitgaan nu.nl

28 maart 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching