Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine, Bodegraven-Reeuwijk – “She Said” is een waargebeurd verhaal over seksueel wangedrag in Hollywood. De film reconstrueert hoe twee journalisten van The New York Times met een sterk straaltje onderzoeksjournalistiek de val van filmproducent Harvey Weinstein inluidden.

Het verhaal wordt medeverantwoordelijk voor de #MeToo-beweging. Een beweging die een decennialange stilte doorbreekt over seksueel misbruik in Hollywood en de Amerikaanse cultuur voorgoed zal veranderen. Het is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2019 van Jodi Kantor en Megan Twohey.

She Said is een film over zwijgen. Het zwijgen in Hollywood, waarbinnen Weinsteins misdragingen een publiek geheim waren. Het zwijgen van de slachtoffers; Weinstein kocht hun stilte af via schikkingen.

Praktische informatie
17 februari 2023
She said
Genre: film
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 10,00 inclusief pauzedrankje
Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven
Tel: 0172-618484
Kaarten: zie www.evertshuis.nl

Over Evertshuis
Het Evertshuis beoogt het beleven van theater, muziek, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent. Dit geldt voor zowel amateurs als professionals.

Quote

Uitgaan nu.nl

08 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching