Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine, Haarlem, Heemstede en omgeving – Het Rouwcafé vindt plaats op zaterdagmorgen 11 februari a.s. van 10.00 tot 12.00 uur in Foyer De Luifel, Herenweg 96 in Heemstede. Speciale gast deze morgen: ‘Basic Matters’. Onder het genot van een kopje koffie en de ons welbekende Westfriese troôstkoekies, brengt Basic Matters een aantal stemmige songs ten gehore.

De entree is gratis. Voor vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar Ria van Kleef:
06-52306969.

Basic Matters
Terug naar de basis, muziek in haar puurste vorm!
Gerrit-Jan Kuiper en Niek van der Lep van Basic Matters nemen je graag mee op een muzikale reis langs verschillende repertoires en geven een kijkje in de akoestische keuken van het meerstemmige, fraai-klinkende en de altijd op eigen wijze geïnterpreteerde mooiste liedjes van nu en vroeger.
Altijd vanuit het hart en volgens de puurste vorm tweestemmig en akoestisch gespeeld met gitaar.
(Zie ook basicmattersmusic.nl.)

Westfriese troôstkoekies
Zoals inmiddels bekend beschikken we deze ochtend uiteraard weer over de 'Westfriese troôstkoekies' van Bakkerij Jonker. De bakkers uit Noord-Holland ontwikkelden op initiatief van de Stichting het Rouwcafé een speciaal troostkoekje waarvan een deel van de opbrengst ten goede komt aan de Stichting (www.troostkoekjes.nl).

Op www.hetrouwcafe.nl is vermeld waar en wanneer Het Rouwcafé nog meer locatie houdt.
Voor meer informatie: bel Ria van Kleef 06-52306969 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze editie van Het Rouwcafé komt mede tot stand door de Sociale Coalitie in samenwerking met de gemeente Heemstede.

Quote

Uitgaan nu.nl

23 februari 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching