Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Communicatie - Frank van Roon en Danique Bras zetten met V1 Communicatie een stap die verder gaat dan het voeren van een ‘traditioneel’ marketingbureau. Zij spelen in op de nieuwe deeleconomie en stimuleren en faciliteren hun teamleden om zelf als ondernemer te shinen binnen de veilige omgeving van V1. Met als doel een sprankelend resultaat in de vorm van (persoonlijke) groei voor de teamleden zelf, het bureau én hun klanten.

Sinds 1 januari 2022 zijn Frank van Roon en Danique Bras de ‘eindbazen’ van V1 Communicatie, van oudsher een traditioneel reclamebureau. Onder hun vleugels is het doorontwikkeld tot een full-service marketingbureau met een specialisatie in concepten en design. Samen met hun team realiseren ze projecten van grafische vormgeving tot complexe marketingcampagnes. Frank en Danique willen met V1 nieuwe groeistappen zetten die passen bij de huidige deeleconomie. Dit doen ze door hun teamleden, professionals die ieder op hun eigen vakgebied uitblinken, te faciliteren in het opzetten van eigen webshop.

Ruimte voor creatief ondernemen
Het team van V1 Communicatie is hecht en het samenwerken wordt ervaren als persoonlijk en ‘thuis’. Aanleiding voor Frank en Danique om deze band te versterken en de krachten te bundelen. Danique: ”Ik heb zelf veel ervaring met het opzetten en opschalen van websites, webshops en het ontwikkelen van een eigen cursus. Het is leuk om onze teamleden zelf ook deze ruimte te geven en met hun creativiteit te laten bijdragen aan de groei van zichzelf en V1.”

Veilige ontwikkeling en groei
Alle werknemers krijgen de mogelijkheid om een eigen project te starten in de vorm van een affiliate website, een webshop op dropshipbasis of het verkopen van (digitale) producten. Frank: “Wij faciliteren hen om op een veilige manier te ondernemen, wij dragen immers de risico’s. Hierdoor kunnen zij zich ook verder ontwikkelen op het gebied van marketing en design. Wat weer ten goede komt aan de projecten voor onze klanten.” Over de winst krijgen de teamleden een percentage dat ieder jaar verder oploopt. Aan het eind van het jaar wordt dat vervolgens uitgekeerd als bonus.

Over V1 Communicatie
Het team van V1 Communicatie noemt zichzelf ‘Gedreven experts die gek zijn op merkbouw en groei’. Grafisch vormgevers, online marketeers, webdevelopers en een foto- en videograaf werken dagelijks samen aan afwisselende projecten en klantcases. Dit zijn zowel langetermijnprojecten vol ontwerpen en ontwikkeling als ook kansen voor het opschalen van (internationale) e-commerce webshops, waarbij het hoogst haalbare resultaat voor de klant centraal staat.

Meer informatie
Ga naar V1 Communicatie

Bron: PRGoeroes.nl

Quote

Uitgaan nu.nl

03 februari 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching