Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

0172 Bodegraven-Reeuwijk Dans - Studio Forza en het Evertshuis werken samen tijdens dit nieuwe dance-event. Dansvoorstellingen met ruim 120 dansers, ontstaan vanuit een gezamenlijke passie voor dans. Laat je inspireren en kom kijken naar deze mooie dansshows met lokaal én regionaal danstalent!

Op zaterdag 21 januari 2023 vindt Run Into Dance XL plaats, twee grote dansshows in het Evertshuis in Bodegraven met lokaal en regionaal talent. Voorafgaand aan de shows, worden er workshops gegeven door de gerenommeerde dansers Valery Bouwknegt (danste met Timor Steffens) en Sophia Mason (bekend van DanceSing)

Workshop Valery Bouwknegt: 09.30 - 11.00 uur
Bekend van The Voice of Holland, Dance4Life, World of Dance en HipHop Kingz. Danste met Timor Steffens in Dance, Dance, Dance.

Workshop Sophia Mason: 15.00 - 16.30 uur
Werkte samen met (internationale) choreografen als Keone & Mari Madrid, Ed Wubbe en Isabelle Beernaert. Werd 2e bij talentenjacht DanceSing.

De workshops worden gegeven bij Studio Forza in Bodegraven en de kosten bedragen € 15 per workshop. Aanmelden? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Let op, er is een beperkt aantal plaatsen!

Meer informatie Run into dance xl 2023 workshops
Datum : Zaterdag 21 januari
Genre : Dans
Aanvang workshop 1 : 09.30 uur
Aanvang workshop 2 : 15.00 uur
Entree : € 15 per workshop|
Locatie : Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven
Tel : 0172-618484

Reserveren van kaarten: www.evertshuis.nl

Over Evertshuis
Het Evertshuis beoogt het beleven van theater, muziek, culturele en sociaal-culturele evenementen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk te bevorderen. Het maken en beleven van kunst en cultuur ontroert, verrast en ontwikkelt talent. Dit geldt voor zowel amateurs als professionals.

Quote

Uitgaan nu.nl

06 december 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching