Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Evenementen - Zet deze maar vast in je agenda: kerstmarkten in Zeeland! Gezelligheid, entertainment, eten en opwarmen met een glas koffie, thee of glühwein in je hand. Zeeuwse steden worden verlicht door kerstverlichting en de terrassen worden knus en warm gemaakt. Struin langs verschillende marktkramen terwijl je de leukste kerstspullen vindt. Wij hebben de kerstmarkten in Zeeland voor jou op een rij gezet!

Kerstmarkt Axel – donderdag 8 december
Op 8 december word je op het Hofplein in Axel omringt door 75 kerstbomen en kerstverlichting. Dit jaar is het jubileumjaar van de kerstmarkt in Axel met extra straatartiesten, live muziek, een après-ski tent en een levende kerststal. Ook is het in de buurt gelegen, museum Het Warenhuis extra open! Je kunt deze markt tussen 17:00 en 22:00 uur bezoeken. 

Kerstmarkt Wolphaartsdijk – zaterdag 10 december
Een grote kerststallenverzameling, allerlei lekkernijen, brocante, kerststukken en cadeau ideeën; ook hier kun je genieten van de kerstsferen! Deze kerstmarkt vindt plaats op 10 december van 13:00 tot 17:00 uur in Herberg de Griffioen. 

Kerstmarkt Veere – zaterdag 10 & 11 zondag december
Vanaf begin december is Veere prachtig verlicht door tientallen kerstbomen. In de Grote Kerk in Veere staan op 10 en 11 december tussen 11:00 en 17:00 uur allerlei leuke kerstkramen. Bij deze kramen vind je kunst, cultuur, boeken, muziek, duurzame producten, tweedehands spullen en biologisch eten en drinken. Daarnaast worden er leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud!

Winterstad Goes – zaterdag 10 & 11 zondag december
Van winkelen bij de vele kerstkramen tot genieten van een warme glühwein en muzikale optredens. De Goese kerstmarkt slingert door en rondom de Grote Kerk. Op zaterdag 10 december kun je tussen 11:00 en 18:00 uur genieten van de kerstsferen en op zondag 11 december kan dit tussen 12:00 en 17:00 uur. 

Overdekte kerstmarkt Philippine – vrijdag 16 december
Op deze indoor kerstmarkt kun je je vermaken met live muziek, een loterij en natuurlijk winkelen bij één van de kerstkramen. De Kerstman is ook aanwezig bij de ingerichte fotohoek! De kerstmarkt vindt plaats vanaf 17:00 uur in gemeenschapshuis De Kraaie.

Winterfair Oostdijk – vrijdag 16 december
Van dameskleding en sieraden tot speelgoed en delicatessen; struin langs de vele kramen die iets unieks te bieden hebben tijdens de winterfair in Oostdijk. Deze vindt plaats op de 2e Vlietweg van 15:30 tot 21:00 uur.

Kerstfair Hoofdplaat – zaterdag 17 december
Op zaterdag 17 december kun je terecht in Hoofdplaat bij de gezellige kerstfair. Het dorpshuis wordt die dag omgetoverd tot een kerstwalhalla. Updates over de tijden en invulling vind je hier.

Overdekte kerstmarkt Grijpskerke – zaterdag 17 december
Op deze overdekte kerstmarkt kun je je in het dorpshuis Nimmerdor laten omringen door allerlei kerstartikelen, antiek, puzzels, sieraden, cadeaus en nog veel meer. Ook de kerstman is aanwezig! De kerstmarkt vindt plaats tussen 10:00 en 17:00 uur.

Kerstmarkt Kats – zondag 18 december
Op zondag 18 december kun je tussen 11:00 en 16:00 uur terecht in de Katse Kerk voor de kerstmarkt. Het programma is nog niet bekend, maar het beloofd zoals elk jaar een gezellige boel te worden!

 

Quote

Uitgaan nu.nl

16 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching