Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Kunst, cultuur, maatschappij, entertainment – “In de 37 jaar dat ik naar buiten treed als John le Maire, kreeg ik landelijk bekendheid met nummers als ‘Op een dag’, 'Ik wil' en 'zeg me, zeg me'. Muziek waar ik vooral zelf de teksten voor schrijf”.

Tijdens zijn optredens doet John naast zijn eigen muziek, ook een breed repertoire van bekende Engels- en Nederlandstalig covers. Van Andre Hazes tot Tavares, alles passeert de revue.
“Ik treed door het hele land op en er zijn maar weinig cafés of podiums waar geen zweetdruppels van mij op de vloer liggen. Want aan inzet geen gebrek. Ik beschouw ieder optreden als een wedstrijd waarin ik mezelf ten alle tijden voor de volle 100% geef”.

Logisch natuurlijk dat John diverse feesten en partijen heeft mogen voorzien van een prachtig optreden. Van een heerlijke buurtkroeg tot op de middenstip van de Johan Cruijff Arena, van spijkerbroek tot smoking en van avondvullend tot enkele nummers. 

You name it....been there, done that. Door mijn ervaring weet ik mijn optredens zo aan te passen dat ik entertainment in de brede zin van het woord kan brengen. Als oude rot in het vak blijf ik continue streven om mijn muziek en optredens te vernieuwen. Ik moet en zal met de tijd mee gaan, maar ik schuw het respect voor het verleden zeker niet. Want 'ken je  klassiekers, weet wat er nu leeft en dan wordt de muziek van morgen vanzelf duidelijk'”.

Quote

Uitgaan nu.nl

03 februari 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching