Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Evenementen - Deze groep is bedoeld voor alle Nederlandstaligen die in Spanje wonen, willen gaan wonen, gewoond hebben of gewoon Spanje liefhebber zijn. Ieder persoon is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar inbreng alsook voor eventuele gevolgen ervan. De beheerder is niet aansprakelijk voor de inhoud van de inbreng van de leden cq. deelnemers aan deze groepspagina alsook de gerelateerde in de regio.

De voertaal binnen de groep is Nederlands.

Commercie: FB bestaat bij de gratie van commercie. We hebben echter de mogelijkheid op het privé gedeelte van de page zelf te bepalen of daar plaats voor is. Deze groep is echter geen woningportaal of advertentie site. Personeelsadvertenties zijn daarentegen welkom. Je kunt niet namens derden iets plaatsen.

Als je lid bent van deze groep conformeer je je aan het gelijkheidsbeginsel. We zijn zuinig op elkaar en willen dat ook blijven. Wederzijds respect moet doorklinken in de wijze waarop je publiceert e/o reageert. Word daar geen rekening mee gehouden wordt je door de beheerders vriendelijk verzocht dit te bewerken dan wel te verwijderen. We zijn niet star maar wel zeer consequent hierin. Bij herhaling ervan zijn we genoodzaakt de indiener e/o reflectant van de ledenlijst verwijderen.

Wij wensen iedereen leesplezier!

Ga voor meer informatie naar Nederlandstaligen die wonen in Spanje

Quote

Uitgaan nu.nl

24 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching