Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Ruim 7 jaar geleden zijn we ingestapt en meegereisd in de trein die Beyuna heet. Waarom? Het nieuwe ondernemen (3.0) trok ons aan: de lusten en níet de lasten. Samenwerken en leren met andere ondernemers. Vrijheid om te kiezen met wie en waar we willen. Werken aan een optimale gezondheid met eerlijke producten en balans op alle vlakken. Én niet te vergeten:

het geld met elkaar herverdelen. Ondertussen kunnen wij werken aan andere projecten die ons ook ‘fulfillment’ geven, zoals ondermeer een open mediaplatform en een prachtige theatervoorstelling. Dit stoort elkaar geenszins; integendeel het versterkt ons in alles wat we doen. Beyuna reist altijd met ons mee.

Samenwerken met Beyuna
Met Beyuna kun je een locatie onafhankelijke business opbouwen met een wereldwijd bereik via dropshipping. Beyuna is in Nederland opgericht en biedt je de mogelijkheid om een internationaal inkomen zonder beperkingen op te bouwen. Beyuna levert de producten direct bij jouw klanten zodat je geen eigen voorraad hoeft te hebben. Dit geldt uiteraard ook voor de orders vanuit het buitenland. Beyuna zorgt er bovendien voor dat alle producten en etiketten voldoen aan de regelgeving van de landen waar de producten zijn toegelaten.

Meer informatie
Balanceyourlife.nu
https://riavankleef.beyunabusiness.eu

Quote

Uitgaan nu.nl

03 februari 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching