Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Kunst, Mileu, VIDEO - De Haagse regisseur Cees van Kempen filmde meer dan 1000 dagen in de bossen om een film te maken over de in Nederland teruggekeerde wolf. Op zondag 25 september komt hij vertellen over zijn werk en over de film.

Cees van Kempen, de uit Den Haag afkomstige regisseur is al sinds 2017 bezig met zijn film over de in Nederland teruggekeerde wolf.  Op zondag 25 september komt hij vertellen over zijn werk en over de film. Want dat hij mooie verhalen heeft, zal duidelijk zijn. 

Het filmen van het leven van een wolf is bijna onmogelijk. Het dier is heel schuw. Toch is het Cees van Kempen en zijn team gelukt om de wolf te volgen. En de wolf heeft niet stil gezeten! Tijdens de meer dan duizend dagen in de bossen zag Cees dat de wolf zelfs een echte roedel heeft gevormd.

Wat heb je nodig om een goede wildlife filmer te worden? Wat wil hij met zijn film bereiken? Deze middag is voor jong en oud erg interessant; luister naar de schitterende verhalen, bekijk de props en materialen die gebruikt zijn tijdens het filmen en stel Cees vragen. En natuurlijk ga je de film Wolf ook zien.

Meer informatie
Locatie : Museon-Omniversum, Stadhouderslaan 37, 2517 HV Den Haag
Aanvang : 16.00 uur
Duur incl. film : 2 uur
Tickets : € 12,50
>Koop hier tickets

Quote

Uitgaan nu.nl

26 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching