Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Lifestyle, Fashion - Hunkemöller en topmodel Nyakim Gatwech brengen de Queen in iedereen naar boven met deze koninklijke collectie die vrouwen wil laten zien wat ze kunnen bereiken als ze geloven in zichzelf en groot durven te dromen. De collectie is verkrijgbaar vanaf begin september. 

  • Het inspirerende levensverhaal van Nyakim Gatwech begint met haar geboorte in een vluchtelingenkamp in het Ethiopische Dima, waarna ze uitgroeit tot een Amerikaans topmodel.

  • Met haar Afrikaanse achtergrond en expertise in fashion werkte ze samen met de designers van Hunkemöller aan het samenstellen van deze collectie kleurrijke lingerie.

  • Kenmerkend voor deze collectie zijn de sprekende kleuren die elke huidskleur en elk lichaam krachtig presenteren.

  • Ruime maatkeuze van XS tot XXXL, en bh’s tot cup 85G: flatteus voor elk figuur, voor ondersteuning én een extra dosis zelfvertrouwen.

“Ik weet nog dat ik als klein meisje in een vluchtelingenkamp bang was dat ik nooit mijn eigen ondergoed zou hebben, dus dat ik samen met Hunkemöller mijn eigen collectie mocht creëren is echt een droom die werkelijkheid wordt.  Die tijd zal ik nooit vergeten. Nu heb ik alle bh’s die ik wil - in de juiste maat - maar ik ben vooral trots dat ik mijn moeder kan bellen om haar te vertellen dat ik zelf een collectie heb ontworpen. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze fantastische kans. Dromen komen echt uit!”
Nyakim Gatwech

Over Nyakim Gatwech
Nyakim Gatwech is de jongste van zes kinderen en werd geboren in een vluchtelingenkamp in Dima, Ethiopië, nadat haar moeder en vader in Zuid-Soedan van elkaar werden gescheiden als gevolg van een conflict in die regio. Ze droomde ervan om model te worden, en uiteindelijk kreeg haar familie asiel in de VS waar haar droom werkelijkheid werd. Na aankomst in de VS was ze slachtoffer van pesterij en racisme, maar jaren later groeide ze uit tot een sensatie die viral ging omdat ze weigerde haar huid te bleken. Na jaren van onzekerheid over haar huidskleur zag ze in dat ze haar uiterlijk kon inzetten om anderen te inspireren tot zelfliefde.

In een interview met Teen Vogue zei ze: “Er is tijd voor nodig om te houden van wie je bent. Wees zelfverzekerd, wat de situatie ook is. Andere mensen zien het als je van jezelf houdt en houden dan weer van jou omdat jij jezelf bent.”

Gatwech hoopt dat ze ooit een non-profit kan lanceren om de positie van kansarme milennials van Zuid-Sudanese afkomst te versterken en maatschappelijk-economische kansen voor ze te creëren. Een ander doel van haar is producten voor intieme hygiëne en ondergoed te verstrekken aan vrouwen en meisjes in vluchtelingenkampen die geen toegang hebben tot deze essentiële producten. Op dit moment woont ze in Los Angeles.

Quote

Uitgaan nu.nl

02 februari 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching