Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Door Rob Vellekoop - NLMagazine Maatschappij en Milieu - Je zou het niet verwachten van een zich alternatief nieuwsmedium noemend blad, maar toch doen ze het. Met vuur het overheidsnarratief verdedigen over chemtrails. Daarmee verliezen ze wat mij betreft meer dan hun gezond verstand, namelijk een stuk van hun geloofwaardigheid.

Dat is spijtig, maar kan niet onvermeld blijven. DLM Plus legt het artikel uit Gezond Verstand van 27 juli 2022 naast het meest uitgebreide naslagwerk over de vliegtuigsporen in het Nederlands taalgebied ‘Hemel onder vuur’ van Fred Teunissen.

De basis van Teunissen’s research over chemtrails staat in hoofdstuk vier van zijn boek. Het is een rapport van de Amerikaanse luchtmacht uit 1996, dat door de Amerikanen zelf is vrijgegeven onder de titel ‘Weather as a force multiplier: Owning the weather in 2025″. Het is het verhaal waarbij de atmosfeer van de aarde in zo’n twintig jaar tijd omgevormd wordt tot Virtual Weather of VR WX. Feitelijk verbouwen ze onze hemel tot militair terrein.

Uitgebreide bewijsvoering
De grondslag voor het betoog van Albert van de Ven in Gezond Verstand is de 46-jarige ervaring die hij opdeed als specialist in onderhoud en reparatie van burgerluchtvaart vliegtuigen. Het artikel heet:”Chemtrails zijn geen bewijs van een duistere samenzwering”. Hij beperkt zijn verhaal tot vliegtuigstrepen, die wel of niet aan de hemel zichtbaar zijn en uit vliegtuigen komen. Vanuit die ervaring komt hij tot de redelijk gewaagde conclusie dat chemtrails niet bestaan, Hij schrijft:’Het idee dat chemicaliën opzettelijk op grote schaal over onze hoofden wordt verspreid is onjuist.’

Verder gaat hij er wel van uit dat het ‘aannemelijk’ is dat het militaire apparaat zeer geïnteresseerd is in geo-engineering.

Uit het onderzoek van Fred Teunissen komt een aanpassing van de atmosfeer naar voren, die veel verder gaat dan we voor mogelijk houden. Het is jammer dat Van de Ven zich niet uiteenzet met de uitgebreide bewijsvoering in Fred’s boek. Daartegenover stelt hij eenvoudig dat praten over chemtrails een ‘afleiding’ is. En meer nog: een vorm van psychologische oorlogvoering.

Met andere woorden zwijg over chemtrails, want dat is je reinste afleiding van waar het werkelijk om gaat! Sluw hoor, maar wel een hele lelijke manier om dissidente geluiden op dit steeds belangrijker wordende terrein tot stilzwijgen te brengen.

Gijzeling van de atmosfeer
Gebaseerd op het hierboven aangehaalde rapport van de US Airforce vormen chemtrails een schakel in een complex geheel van technologieën, schrijft Fred in hoofdstuk 4 van zijn voortreffelijke boek.

Kijk maar even naar dit plaatje:

De afkorting GWN (Global Weather Network) staat voor een netwerk van computers, satellieten, ionosferische heaters en verbindingslijnen voor de communicatie. ‘Dit is een wereldomspannend netwerk van samenwerkende systemen.’ Als systeemonderdelen noemt het rapport onder andere weerspecialisten, wereldwijde toegangspoorten van observaties en weersvoorspellingen, weermodificatie model en interventietechnologie.

Zoals je uit het plaatje kunt afleiden (punt 5) worden niet alleen vliegtuigen ingezet, maar ook lasers en deltavormige toestellen, wat onbemande toestellen kunnen zijn die voor de radar slecht zichtbaar zijn (UAV’s of Uninhabited Aerospace Vehicles).

De belangrijkste reden van het in de atmosfeer brengen van energie/chemicaliën is deze elektrisch geleidend te maken. Hiervoor brengen ze minuscule metaaldeeltjes, zoals aluminium, strontium, barium, e.d. in de luchtlagen. Het gaat dus niet in eerste instantie om weersbeïnvloeding.

Door de tropo- en stratosfeer elektrisch geleidend te maken wordt dit een kunstmatige ionosfeer. Door hier elektromagnetische straling doorheen te sturen kunnen de ‘force multipliers’ nieuwe toepassingen krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de verspreiding van virussen via aerosols (als biowapen) of het werken met smart dust (nanodeeltjes), ultrakleine stofjes die van vorm kunnen veranderen en met elkaar kunnen communiceren
terwijl ze zich verspreiden in de wolk.
Dan kan ons lichaam op afstand ziek of bijvoorbeeld onvruchtbaar gemaakt worden.

Toepassingen op een rij
– controle van het weer en het milieu
– militaire toepassingen (directed energy warfare)
– elektromagnetische operaties
– biologische en transhumanistische operaties
– geofysieke en planetaire zaken
– ontwikkeling van het surveillancesysteem (wereldwijd)
– detectie van voortstuwingssystemen van ufo’s

Samenvattend
Als conclusie schrijft Fred Teunissen dat onze hemel geïoniseerd wordt (elektrisch geladen), met behulp van aerosols, onder vuur genomen met ionosferische heaters, lasers en elektromagnetische golven. De lucht is gegijzeld als militair terrein en global warming is zowel een excuus als dekmantel.

Voor een uitgebreide toelichting en meer verwijs ik graag naar het boek.
Te bestellen bij de sponsor van DLM Plus, Academy of Happiness.

Bron:
www.fredteunissen.nl
Twitter @fredteunissen
Mastodon: @Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Quote

Uitgaan nu.nl

31 mei 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching