Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Mijn naam is Ietske de Bray en in Alkmaar vervul ik de rol van de centrale zorgverlener voor de aanpak Kind naar Gezonder Gewicht (KnGG). Iedere maand deel ik een tip of een leuk weetje wat te maken heeft met het bespreekbaar maken of bereiken van gezond gewicht.

Wil je meer weten over de aanpak, of een keer kennismaken of overleggen?
Neem dan contact met mij op! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zit jouw kind op een school met certificaten van een Gezonde School? Wist je dat er wel 10 verschillende thema’s zijn waar een school een certificaat voor kan krijgen. Dus niet alleen voor gezonde voeding maar nog veel meer! O.a. mediawijsheid, milieu en natuur, welbevinden en relaties & seksualiteit. Vaak doet een school al heel veel op deze gebieden. Middels Gezonde School wordt er gestructureerd gekeken naar het stuk educatie, schoolomgeving, signaleren en beleid.

Meer weten of de school van jouw kind een Gezonde School certificaat heeft? Vraag het na bij je school of kijk voor meer informatie op: https://www.gezondeschool.nl/primair-onderwijs

Quote

Uitgaan nu.nl

12 augustus 2022

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching