Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Evenementen - Na twee jaar afwezigheid vindt van donderdag 8 t/m vrijdag 23 december de Royal Christmas Fair weer plaats aan het prachtige Lange Voorhout. Zestien dagen lang strijkt deze grootste meerdaagse kerstmarkt van Nederland neer midden in het historische centrum van Den Haag. De Royal Christmas Fair is dagelijks van 12.00 – 21.00 uur gratis te bezoeken.

Te midden van het Binnenhof, Paleis Noordeinde, ambassades, musea en sfeervolle winkelgebieden als de Denneweg, de Plaats, het Hofkwartier en het Noordeinde vind je in december de Royal Christmas Fair. Met vele tientallen kersthuisjes, een verlichte hemel in de vorm van honderdduizend twinkelende LED-lichtjes in de bomen en de prachtige omgeving staat deze kerstmarkt van internationale allure garant voor de ultieme kerstsfeer. De kerstmarkt is niet voor niets zeer geliefd bij de expat community. Dampende glühwein, knisperende haardvuurtjes en gezellige muziek maken de totale kerstbeleving compleet.

Ambacht & kwaliteit
De Royal Christmas Fair onderscheidt zich door de vele kwalitatieve en ambachtelijke producten in de gezellige kersthuisjes. De bezoeker kan zijn hart dan ook ophalen. Ook aan de inwendige mens wordt natuurlijk gedacht. Diverse foodtrucks en gezellige barretjes maken van een bezoek echt een uitje. Ook de dagelijkse aanwezigheid van de enige echte kerstman, waarmee een foto natuurlijk niet mag ontbreken, maakt de Haagse kerstmarkt een ware belevenis.

Have a Royal Winter
De gehele Haagse binnenstad ademt deze periode Kerst en is hiermee de ideale bestemming voor een dagje (winter)shoppen. Met winterse evenementen en activiteiten geeft Den Haag haar bezoekers, ondanks de frisse temperaturen en donkere dagen, een warm welkom tijdens Have a Royal Winter.

Praktische informatie
De Royal Christmas Fair is dagelijks van 12.00 – 21.00 uur gratis te bezoeken. De Haagse kerstmarkt is goed bereikbaar per auto, fiets en OV en op loopafstand van het Centraal Station. De entrees zijn bij de Kloosterkerk (hoek Parkstraat/Lange Voorhout), Hotel Des Indes (Denneweg) en aan het Tournooiveld.

Quote

Uitgaan nu.nl

12 augustus 2022

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching