Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazinec Bellyprint verovert Nederland, na Haarlem, Venhuizen, Dalen en Arnhem heeft nu ook Rotterdam een eigen Bellyprint-studio. Moeder Celina start 25 mei haar studio vlakbij Ahoy en Zuidplein met gratis parkeergelegenheid, zodat ook Rotterdamse moeders een blijvende herinnering aan hun zwangerschap kunnen krijgen.

Een uniek aandenken
Een zwangerschap is bijzonder. Met Bellyprint kunnen toekomstige moeders hun buik vast laten leggen om zo een 3D-kunstwerk als aandenken te hebben. Op woensdag, vrijdag en (op aanvraag) op zaterdag zal Celina mommy-to-be’s ontvangen. Celina zelf is moeder van een dochter en een zoon - en ja, haar zoon kondigde zich te vroeg aan, waardoor Celina te laat was voor haar Bellyprint. Dit neemt echter niet haar enthousiasme weg!

Ruime keuze afgestemd op ieders persoonlijke wens
Zoals bij iedere Bellyprint-studio heeft de klant ook bij Celina een ruime keuze aan materialen, kleuren en afmetingen voor het kunstwerk. Met een speciale 3D-camera worden er foto’s van het bovenlichaam gemaakt, waarna het kunstwerk met een 3D-printer wordt vervaardigd. Erg bijzonder om jezelf zo te zien en deze tastbare en blijvende herinnering voor altijd te hebben.

Meer informatie over het concept van Bellyprint of een afspraak maken? Kijk dan op www.bellyprint.nl .

Quote

Uitgaan nu.nl

08 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching