Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Mode, Lifestyle & Gezondheid - Halverwege maart opent het Belgische modemerk Xandres hun gloednieuwe flagship store in modecentrum van Antwerpen, een winkel van de toekomst waarin shoppen een extra dimensie krijgt. Met de opening van deze nieuwe winkel heeft het merk ook hun nieuwste ICONIC-lijn gelanceerd. De winkel is met haar luxueuze design, technologische innovatie en gepersonaliseerd concept een unicum.

In deze winkel ben je zelf het middelpunt, dit voel je vanaf het moment dat je binnenstapt. Een combinatie van technische snufjes en een persoonlijke aanpak zoals we van van het modehuis gewend zijn. Een gemoedelijke omgeving met een luxueuze uitstraling, hier kan menig fashionista met de nieuwste collectie haar hart ophalen.

WE ARE ALL XANDRES
Xandres vertelt het verhaal van elke vrouw, en de essentie van de nieuwe winkel is dan ook dat iedereen zich er thuis voelt. Het merk maakt geen onderscheid en heeft maten van 34 tot 56 op voorraad in de nieuwe winkel aan de Huidevettersstraat. 

BE YOU. BE ICONIC.
Pas gelanceerd en gemaakt om gezien te worden: de Xandres ICONIC collectie is een ster in de nieuwe winkel.  De high-end capsulecollectie van 12 legendarische items met een duidelijke Xandres-signatuur is een ode aan tijdloze schoonheid.

Elk stuk is een moderne interpretatie van een onsterfelijk design, seizoen na seizoen door Xandres geperfectioneerd. Het zijn kwalitatieve statementpieces die iedere vrouw complimenteren en in haar kracht laten staan. 

Geen felle kleuren en hysterische prints. We vinden garderobe-iconen als de trenchcoat, een witte blouse en slip dress terug in hun elegantie en eenvoud. De puurheid ervan weerspiegelt de essentie van de vrouw, en graaft naar haar identiteit. De vrouw die elke dag haar eigen verhaal schrijft.

De ICONIC collectie is ontworpen als bouwsteen van je garderobe, stuks om eindeloos met elkaar of met de rest van je kleding te combineren. Tijdloos genoeg om voor altijd te bewaren en eigentijds genoeg om op te vallen. , De items laten zich dragen in uiteenlopende looks, van femme fatale naar androgyn, van moeiteloos chic naar ongedwongen nonchalant. 

Adres Xandres Flagship store: Huidevettersstraat 21, 2000 Antwerpen en is vanaf nu geopend!

www.xandres.com

Quote

Uitgaan nu.nl

28 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching