Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Trouwkleding, Mode, feest - Ready to say yes?! Wij hopen van wel, want één van de meest romantische lingerie collecties komt er weer aan én deze heeft alles in huis om jouw speciale dag tot een droom te maken!

De lente en dus ook het Wedding Season staat weer voor de deur! Hunkemöller lanceert de jaarlijkse Bridal collectie die bestaat uit luxe witte lingerie, in verschillende vormen en stijlen, passend bij ieder lichaam. De nieuwe collectie komt in verschillende drops in maart en mei 2022. 

Jouw trouwdag is een onvergetelijke gebeurtenis waar op je je zelfverzekerd en krachtig wil voelen. Influencer Noor de Groot en model Sarah Wattimena spelen als newlyweds de stralende hoofdrol in de campagne. 

Hunkemöller’s Bridal collectie heeft voor iedere bruid dé perfecte set. Ga voor een sexy look met de kanten Joanna Bustier, of kies voor de klassieke eenvoud van de Eleanor satijnen mesh Body. De Bridal collectie bevat slip dresses, kimono’s, beha’s en bralettes. Uiteraard met bijpassende suspenders en lingerie om jouw bruidslook compleet te maken.

Voel je sterk, verleidelijk én vrouwelijk op jouw bruiloft en honeymoon. De Bridal collectie zal beschikbaar zijn in alle Hunkemöller winkels en op www.hunkemöller.com

Quote

Uitgaan nu.nl

29 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching