Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Ingezonden mededeling - Het is toch echt helemaal te grijs voor woorden. Ik baal als een stekker omdat ik geen genoegen neem met de coronaverplichtingen uit Den Haag om mij als gezonde vent, te laten vaccineren. Men moet zich rot schamen!

Als gevolg van deze belachelijke maatregelen worden mensen die teveel roken, zich half krom zuipen, niets aan hun gezondheid doen, niet sporten, ongezond leven, zich volproppen met ongezond voedsel, lijden aan obesitas, aan hartklachten en noem verder maar op, overal toegelaten met hun QR-code die verder helemaal niéts meldt over de gezondheid van QR-houder. Hartstikke ongezond? Maakt niet uit! Met een QR-code kom je overal binnen….
Dat geldt echter niet voor gezonde en bewust niet-gevaccineerden; zij worden aan de schandpaal genageld. Zo mogen zij bijvoorbeeld in hun sportschool hun gezonde conditie niet op peil houden en worden geadviseerd om dat maar ergens anders te doen.
Is het niet godgeklaagd dat ongezonde maar wel gevaccineerde mensen in deze tijd de voorkeur genieten boven gezonde mensen die, als het aan Den Haag ligt, ‘nog maar even moeten wachten op betere tijden’.

Naam bij redactie bekend

Quote

Uitgaan nu.nl

21 januari 2022

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching