Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Een verkenning van vrouwelijkheid in een ‘empowering’ collectie met speels randje NLMagazine Lifestyle, Mode – Vandaag lanceert Hunkemöller de nieuwe Rebecca Mir collectie! De collectie bestaat uit uitgesproken statement lingerie, gebaseerd op de laatste modetrends. De lingerie is geschikt om als onderkleding te dragen, maar kan ook zeker worden gemixt en gematcht in een look voor overdag. De bijbehorende shoot was Rebecca's eerste shoot na het krijgen van haar kindje. 

Voor herhaling vatbaar
Na de succesvolle samenwerking met Rebecca Mir in oktober 2020, zijn we trots opnieuw een collectie in samenwerking met het model te mogen presenteren. De nieuwe collectie bestaat uit uitgesproken statement lingerie gebaseerd op de laatste modetrends. De lingerie is geschikt om als onderkleding te dragen, maar kan ook zeker worden gemixt en gematcht in een look voor overdag. Voor deze tweede collectie sloegen Rebecca en het design team van Hunkemöller de handen ineen om lingerie te creëren die iedere vrouw het zelfvertrouwen geeft om haar mooiste zelf te kunnen zijn, mét resultaat! Beide partijen zijn dan ook erg enthousiast over de hernieuwde samenwerking.  

Rebecca aan het woord
“Dit is echt een droom die uitkomt!", aldus Rebecca Mir. "Het creëren van items voor mijn eigen collectie die echt bij mij als persoon passen. Ik ben verliefd op de nieuwe blauwe tonen die wegeïntroduceerd hebben, net zoals de prachtige body’s die op elk moment van de dag gedragen kunnen worden. Ook de shoot op Ibiza was fantastisch! Vanzelfsprekend was ik een beetje nerveus aangezien ik kort geleden bevallen ben van mijn kindje, maar ik ben zo blij en trots op het eindresultaat”.

 Meer informatie op Hunkemöller.

- Voor kersverse moeder Rebecca Mir is dit de eerste shoot na de bevalling van haar kindje – een Femme Fatale met een positieve vibe

- Een veelzijdige en uitgesproken fashionable lingeriecollectie, met items voor overdag en s’nachts

- Prachtige stijlen in rijke kleur: rhododendron, nightshadow blue, caviar en coral cloud

- Maten variërend van 70A-90G en XS-XL

Meer informatie
Wilt u meer weten over de nieuwe collectie, raadpleeg dan Hunkemöller.

Jos de Jong

 

Quote

Uitgaan nu.nl

23 september 2021

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching