Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Kunst & - Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders en zaten we ook nog eens met z’n allen in een wereldwijde pandemie. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen? Waarom is elk verlangen onlosmakelijk verbonden met een potentiële teleurstelling?

Niets willen, niet op Facebook zitten, gewoon single blijven en vooral niet aan de lijn doen, is dat dan de oplossing?!

Zoals verwacht loopt alles anders
In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen; dit keer samen met zijn jongste zoon als ontregelende assistent en een vierkoppige swingende live-band. Alles onder het niet te vermijden motto ‘het dak eraf’.

Stel je voor. Je schrijft een boek. Je maakt een voorstelling. Die noem je allebei 'Zoals verwacht loopt alles anders'. En dan in het voorjaar van 2020 loopt inderdaad - zoals verwacht - alles anders. Noodgedwongen moesten we al onze voorstellingen annuleren. Maar we komen terug! Vanaf september 2021. Met een betere voorstelling dan ooit, want we hebben er langer dan een jaar aan kunnen schaven. Scroll naar onderen voor de speellijst en het reserveren van kaartjes. Tot snel!

Kaartverkoop
Kaarten voor deze voorstelling zijn te krijgen via de (online) kassa van het theater. Klik daarvoor op de knoppen in onderstaande lijst. Bij nog niet alle theaters is de kaartverkoop begonnen, maar we werken de lijst regelmatig bij. We zien je heel graag bij één van onze voorstellingen!

vrijdag 03-09-2021
Lelystad
Agora Theater laatste kaarten

donderdag 16-09-2021
Noordwijk
De Muze v.a. 15-7 te koop

zaterdag 18-09-2021
Vlaardingen
Stadsgehoorzaal koop kaartjes

dinsdag 21-09-2021
Capelle a/d IJssel
Isala Theater
koop kaartjes

donderdag 30-09-2021
Delft
Theater de Veste koop kaartjes

vrijdag 01-10-2021
Hardenberg
Theater de Voorveghter laatste kaarten

Meer informatie

Heb je een vraag of wil je iets anders kwijt? Stel hem via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Had je al een kaartje voor een door corona geannuleerde voorstelling? Neem contact op met het theater om te horen of de voorstelling verplaatst is en of je kaartje nog geldig is.

Quote

Uitgaan nu.nl

28 juli 2021

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching