Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Evenementen - Zaterdag 3 juli trapt Chin Chin Festival (georganiseerd door gelijknamige club op Rozengracht) het festival seizoen af in de Amsterdamse Tuinen van West.

Chin Chin Festival is het eerste geplande Amsterdamse festival dat doorgang vindt na een lange tijd lockdown. Mede-organisatoren Oscar Steginga en Joy Gerritsen hebben als clubeigenaren een zware periode achter de rug. Ze besloten vorige maand de stoute schoenen aan te trekken door het festival het eerste weekend van juli in te plannen. Hun optimisme heeft in hun voordeel gewerkt, want met de huidige versoepelingen kunnen dit weekend duizenden bezoekers het leven weer uitbundig vieren. Oscar zegt lachend na het horen van het nieuws: “Daar staan we straks! Ik kijk het meeste uit naar het moment dat ik boven op die berg sta, 10 000 man op het terrein zie, muziek hoor, lekker weer, zonnetje.. knuffelen!." Ze hopen hiermee een nare periode af te sluiten en delen hun geluk met andere clubeigenaren door hen ook stages te laten hosten.

Totaalbeleving
Het festival omvat alles waar Chin Chin Club voor staat: een totaalbeleving, waar al je zintuigen continu geprikkeld en verrast zullen worden. Eten, spelen en dansen vormen de basis van het Festival. De geluksmomenten liggen voor het oprapen, want je kunt de héle dag lang zwieren in de Tuinen van West en opgaan in diverse spectaculaire acts. Chin Chin Festival laat je festivalbeleving honderd keer over de kop gaan met een vloedgolf aan betoverende streetfood van lokale ondernemers, een Chin Chin Speelarea, een draaimolen en karaoke in de stralende zon. 

Het feest wordt georganiseerd samen met ‘party familie’ partners uit de Amsterdamse party-scene. Ieder familielid host een eigen stage op het festival. De organisaties die dit jaar de vijf podia van het festival zullen vormgeven, zijn:
Chin Chin Club / Dynasty
Cirque Du Zo Leip, Disko & LOCO
Friday Freshness, Mimi & Geroezemoes
Theatro & Klassenfeestje
Five Brothers Fat, Lolita & Disco Dolly

Over Chin Chin Club
Chin Chin Club opende in 2018 haar deuren op de Rozengracht. Het social clubhuis biedt 3 dagen per week een Dinnershow in samenwerking met Amber Vineyard en verandert na tien uur ‘s avonds in een levendige club.

Quote

Uitgaan nu.nl

25 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching