Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Kunst & Cultuur - Pegamento organiseert op donderdag 8 juli 2021 om 15.00 uur het eerste online event over beeldherkenning: ‘Met Artificial Intelligence perfecte broodjes leren zien’. Deelnemers kunnen tijdens deze inspiratiesessie kennismaken met beeldherkenning en leren hoe dit wordt ingezet voor procesoptimalisatie, kwaliteit en duurzaamheid. Deelname is gratis.

Beeldherkenning en kunstmatige intelligentie krijgen een steeds grotere rol binnen organisaties. Toch is nog niet ieder bedrijf bekend met de toegevoegde waarde ervan. Zo weten bedrijven niet hoe beeldherkenning kan worden ingezet voor een goede balans tussen productie/diensten versus een optimale inzetbaarheid.

Online event
Tijdens het event laat organisator Pegamento aan de hand van drie actuele klantencases zien hoe zij AI én beeldherkenning inzetten voor klanten en met welke resultaten deze worden ingezet. Ook wordt er verteld over de actuele thema’s binnen beeldherkenning / AI en tot welke inzichten dit leidt. Er worden praktijkvoorbeelden besproken. Daarna komen de middelen en mogelijkheden voorbij om AI en beeldherkenning in te zetten in organisaties.

Na de kennisdeling is er ook ruimte voor intervisie en discussie met de aanwezige professionals. Pegamento belooft een open gesprek met een interessant netwerk.

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Meer informatie over het event en het programma is beschikbaar via dezelfde link.

 

Quote

Uitgaan nu.nl

28 maart 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching