Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Kunst & Cultuur - Van 17 tot 20 juni organiseert Boost Producties een walk-through-circus in de Beurs van Berlage. Klein, groot, groter, grootst: het publiek ziet vier verschillende acts in vier verschillende zalen van de Beurs van Berlage. Walking on Circus is het leukste uitje voor het hele gezin. Een must-see voor iedereen en geheel Corona-proof.

De hele dag door wordt de voorstelling doorlopend gespeeld. Elk onderdeel beslaat ca 15 minuten. In een uur tijd volg je een route door de Beurs van Berlage, van de ene circusperformance naar de volgende. De skills van de artiesten zorgen voor adembenemende trucs. Hoog in de lucht aan één arm blijven hangen als om je heen de palen omvallen, balanceren op een randje als het decor omklapt en het vouwen van een lichaam tot het in een minuscuul vakje past.
 Deze pop-up experience is een nieuwe weg om los te komen uit het ontstane isolement. Boost laat met deze interactieve circusvoorstelling het publiek ervaren wat er nu juist wel kan en gaat nog een stap verder: het kan niet zonder het publiek, jullie aanwezigheid is de motor.

Meer informatie
Vast een voorproefje? Ga naar

Locatie: Beurs van Berlage, Damrak 243, Amsterdam


Quote

Uitgaan nu.nl

26 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching