Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Hunkemöller lanceert Summer Lovin’ collectie - NLMagazine Reizen & Vakanties - Hoe heerlijk is het vooruitzicht om je koffers te pakken en af te reizen naar warmere bestemmingen en te kunnen zonnebaden op parelwitte stranden. Je vakantieplannen voor de zomer zijn misschien gecanceld, maar je kunt gelukkig nog steeds de show stelen in de ‘Summer Lovin’ collectie’ van Hunkemöller, wat je bestemming ook wordt!

Voor diegenen die niet langer kunnen wachten tot de zomer, heeft Hunkemöller drie bestemmingen op een rijtje gezet die behoren tot de meest gegoogelde vakantiebestemmingen van 2021. Lees gauw verder en droom weg bij jouw volgende vakantiebestemming…

Griekenland
Griekenland is een populaire bestemming die velen beschouwen als mogelijkheid om naartoe te gaan zodra het land weer opengaat. Wanneer je verlangt naar zandstranden met glashelder water, dan is Elafonissi Beach in Kreta een goede optie om te overwegen. Het strand wordt ook wel het roze strand genoemd, vanwege de romantische roze gloed die de schelpen van rivierkreeftjes langs de strandrand verspreiden.

Het is zeker een bezoekje waard en al wandelend over het strand kun je de mooiste Instagram foto's maken. Passend bij deze geweldige locatie is de Desert Spring set in Candy pink de perfecte set, en om het helemaal roze te houden is onze romantische Kelly set met kanten details de perfecte match in combinatie met een fijn zomerjurkje. De balconette vorm geeft je een mooi decolleté en optische lift.

Italië
Italië is volgens Google nog steeds een van de meest gezochte bestemmingen. Als je nog nooit op het Italiaanse vakantie-eiland Sicilië bent geweest, doe jezelf dan een plezier door het te bezoeken. Gekleed in onze sexy Rose UF met kanten details ga je naar Aci Trezza, gelegen aan de kust, en geniet je van een heerlijk briochebroodje gevuld met ijs terwijl je lounget op een van de sfeervolle kiezelstranden. Spring op een waterfiets en vaar uit zodat je de stad vanaf de zee kunt zien.

We raden aan om Hunkemöller’s Summer Lovin’ gehaakte bikini mee te nemen, omdat het broekje een hogere taille heeft voor meer bedekking en ondersteuning. Terwijl onze perfecte plunge top rechte bandjes heeft en geen push-up vanaf maat E en hoger. De perfecte set voor een dagje aan zee!

De Caraïben
In de Caraïben kun je ontspannen en genieten van het fantastische weer en de koude drankjes - en dat allemaal terwijl je zonnebaadt op de heerlijkste bounty-stranden. Op de Turks- en Caicoseilanden van de Caraïben vind je Grace Bay Beach, dat volgens verschillende reisapps een van de beste stranden ter wereld is. Hier beleef je een eeuwige zomer in een prachtige glamoureuze setting, en net zo glamoureus is onze high shine swimwear collectie. Deze bevat onze meest fashionable items in sexy pasvormen.

Met onze beugelcup met V-voorkant voor ultieme ondersteuning en decolleté en onze high-leg Brazilian - die je billen een cheeky bedekking geeft – zit je helemaal goed. Het enige wat je nu nodig hebt is een boek, een cocktail en genieten van de prachtige setting om je heen. Bekijk voor stomend hete nachten Hunkemöller’s Cardi-body, om je nacht nog wat extra op te fleuren.

Vakantie in eigen land
Wanneer je reis dit jaar niet naar het buitenland gaat, vind je in Nederland zelf ook genoeg mooie vakantiebestemmingen. Daarom heeft Hunkemöller een collectie met swimwear samengesteld die gebruikt kan worden voor op reis naar het buitenland én in eigen land.

Quote

Uitgaan nu.nl

25 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching