Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Cultuur & Uitgaan - Festivalonderneming Superstruct participeert vanaf heden in de Feestfabriek Alles Komt Goed BV, organisator van onder andere de Zwarte Cross. Superstruct is een partij die gespecialiseerd is in festivals en evenementen in heel Europa, zo zijn ze bijvoorbeeld mede-eigenaar van internationaal bekende festivals als het Sziget festival in Hongarije en Wacken Open Air in Duitsland.

 Superstruct werkt vanuit de filosofie dat men lokale kernwaarden, creatieve aspecten en bijzonderheden die een evenement karakteriseren altijd blijft respecteren, zodat de evenementen echt uniek blijven.

Voor de bezoekers van de festivals en medewerkers van de Feestfabriek verandert er niets, noch voor de partijen waar de Feestfabriek mee samenwerkt. Superstruct wil niets veranderen aan de Zwarte Cross, Mañana Mañana en aan de andere activiteiten van de Feestfabriek: “Wij vertrouwen het team van de Feestfabriek om het te blijven doen zoals het tot nu toe ging. Het is een samenwerking voor de lange termijn en we verheugen ons op de samenwerking.” Het voordeel voor beide partijen is dat het netwerk van meerdere evenementen brede mogelijkheden biedt op het gebied van onder andere programma, internationale samenwerkingen, nieuwe evenementen en gezamenlijke inkoop. “Wij zijn blij dat in deze lastige tijden de continuïteit van de Feestfabriek gewaarborgd blijft en we zien de toekomst en groeimogelijkheden met vertrouwen tegemoet!”, aldus eigenaren Hendrik Jan Lovink, Gijs Jolink en Ronnie Degen. Partijen doen verder geen uitspraken over de inhoud van de overeenkomst.  

Hendrik Jan Lovink doet eind dit jaar stap terug 
Medeoprichter Hendrik Jan Lovink gaat na 30 jaar afscheid nemen. “Al voor corona zaten we achter de schermen in een traject om te kijken of Ronnie en Gijs mijn aandelen zouden kunnen overnemen, omdat ik aangegeven heb te willen stoppen. Ik ben nu 48 en de afgelopen 30 jaar heeft mijn leven voornamelijk bestaan uit bezig zijn met Jovink & The Voederbietels en de Feestfabriek. Iets waar ik op mijn eigen manier, met ontiegelijk veel plezier en toewijding, mijn ziel en zaligheid in heb gelegd. We hebben samen echt iets bijzonders weten op te bouwen, de Zwarte Cross staat als een huis en de Feestfabriek kan op alle fronten nog jaren vooruit. Daarom voelt dit voor mij (hoe tegenstrijdig misschien ook) als een juist moment om de Feestfabriek te kunnen verlaten en me bezig te gaan houden met andere mooie dingen die het leven mij en mijn familie nog te bieden heeft”, aldus Lovink. Hendrik Jan blijft aan tot en met de komende Zwarte Cross die eind september gepland is.  

Voor meer informatie, ga naar WWW.FEESTFABRIEK.NL

Over De Feestfabriek Alles Komt Goed BV
Feestfabriek Alles Komt Goed BV is een sterk groeiende, creatieve organisatie. Het is het bedrijf achter het grootste betaalde festival van Nederland: Zwarte Cross. Naast Zwarte Cross organiseert de Feestfabriek het geestverruimende festival Mañana Mañana. In 2012 werd Nozem Oil gelanceerd, een drankje gemaakt van verschillende citrusvruchten en chili. Het wordt gepresenteerd als een race olie; mengsmering voor lichaam en geest. Daarnaast komt drie keer per jaar het Harder! fanclub magazine uit welke inmiddels landelijk in de schappen ligt en de 23.000 leden van de Zwarte Cross-fanclub thuis ontvangen. Met Stichting Pak An, in mei 2016 opgericht door Grolsch en De Feestfabriek, worden ideeën die bijdragen aan de toekomst van de Achterhoek ondersteund. De samenwerking van Stichting Pak An, Grolsch en Zwarte Cross heeft geresulteerd in de komst van de Achterhoekse Vlag. De Feestfabriek helpt jonge atleten uit het Oosten des lands die de wereldtop willen halen middels de Zwarte Cross Talententuin. In juni 2020 introduceerde De Feestfabriek een hennepbier genaamd 'De Groene Buizerd'. En er is in maart 2021 een ZC-sneaker gelanceerd. Deze kan vanaf april 2021 besteld worden via de webshop van de Feestfabriek. In de loop der jaren bracht de Feestfabriek diverse onverwachte producten op de markt zoals een puzzel, kinderboeken en vuurwerk. De gemene deler bij alle activiteiten van de Feestfabriek zijn originaliteit, creativiteit en verrassen. De Feestfabriek telt op dit moment 40 medewerkers en is gevestigd in Hengelo (Gld). 

Score.nl

Shop de nieuwste collectie van topmerken bij Score

Quote

Uitgaan nu.nl

18 april 2021

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Chasin

CHASIN' New collection performance wear is here