Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Xandres presenteert nieuwe SS2021 collectie

NLMagazine Lifestyle en mode - Wanneer je naar buiten kijkt, zie je waarschijnlijk niets meer dan een grijze lucht en lege straten. Jammer genoeg is het nog steeds niet mogelijk om de Zuid-Europese warmte op te zoeken en kijken we uit naar een Nederlandse zomer. Het modelabel Xandres zorgt desalniettemin voor Italiaanse sferen in ons straatbeeld met de nieuwe SS2021 collectie.

Een verrassende collectie met tijdloze silhouetten in all Italian Chic. Van glanzende jurken tot casual strepen en van een broekpak tot fladderende rok. Een beetje Italiaanse flair in Nederland…

Monochrome in aardse tinten
De aardse tinten zullen aankomend seizoen een eyecatcher zijn. De combinatie van zandtinten met gebroken wit, of een trendy perziktint met goudkleurig satijn staan centraal in de zomercollectie van Xandres. De kleuren worden extra benadrukt door het gebruik van vloeiende stoffen en luxueuze materialen: deze maken het gevoel van de Italian Flair tot een geheel. Niet alleen de combinatie van aardse tinten, maar ook het samenvoegen van dezelfde type kleuren zorgen voor een nieuwe twist aan de garderobe. Door de nieuwe collectie van Xandres blijkt dat monochrome combinaties een lust voor het oog zijn en bovenal een classy en geraffineerde touch aan je look geven.

"De must-have voor dit seizoen? De midi-rok!"

Statement prints
Waar het ene deel van de collectie zweert bij monochrome fits met lichte kleuren en veel effenheid, schreeuwt het andere deel van de collectie het tegenovergestelde: Xandres introduceert een aantal items met statement prints, zoals geometrische gestreepte en geblokte stoffen in lichte, zomerse kleuren. Deze verschillende groene en blauwe tinten zijn goed te combineren met het aardse kleurenpalet die de basis vormen van de zomercollectie. De silky stof zorgt ervoor dat zelfs de broeken met een bloemen- of jungleprint elegantie en kracht uitstralen.

Score.nl

Shop de nieuwste collectie van topmerken bij Score

Quote

Uitgaan nu.nl

03 maart 2021

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Chasin

CHASIN' New collection performance wear is here
Aanbevolen artikelen