Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

Holland Dance Festival & Codarts Dance Company
NLMagazine Kunst & Cultuur - Traditiegetrouw vindt in Theater de Veste de première plaats van ‘Talent On The Move’;  het jaarlijkse tourneeprogramma met werk van (inter)nationale topchoreografen gedanst door de virtuoze en veelzijdige talenten van Codarts Rotterdam. 

Van Jiří Kylián tot Hans van Manen, van Cayetano Soto tot Hofesh Shechter: de keur aan wereldvermaarde choreografen van wie de afgelopen jaren werk te zien was tijdens de opeenvolgende 'Talent On The Move'-edities is indrukwekkend groot en gevarieerd.


Codarts Dance Company
 'Talent On The Move' is het jaarlijkse tourneeprogramma van de virtuoze en veelzijdige topdanstalenten van Codarts Dance Company, de dance company van internationale hotspot voor eigentijdse dans: Codarts Rotterdam. Ook dit seizoen kunt u weer genieten van een selectie van het beste wat de hedendaagse dans te bieden heeft – van solo’s en duetten, van groepswerken, van bestaand repertoire van internationale topchoreografen, maar ook van nieuwe choreografieën van aanstormende talenten die speciaal voor de dansers van Codarts zijn gecreëerd. 'Talent On The Move' is een aanstekelijke, hartverwarmende show op het hoogste niveau, waarbij de passie en energie van het podium afspatten. 


Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam

De jaarlijkse tournee van 'Talent On The Move' is een gezamenlijk initiatief van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam. Holland Dance Festival heeft zijn thuisbasis in dansstad Den Haag en programmeert het hele jaar door vooraanstaande nationale en internationale dansproducties en eigen voorstellingen en projecten, met als hoogtepunt de tweejaarlijkse, wereldwijd befaamde dansbiënnale in Den Haag. Codarts Rotterdam heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een van de meest vooraanstaande opleidingsinstituten voor eigentijdse dans in Europa. Hierdoor kunnen de studenten profiteren van Codarts’ uitstekende connecties met het internationale werkveld.

Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam bieden jong toptalent graag een landelijk podium, een initiatief dat afgelopen jaar ook op veel bijval van minister van Cultuur Ingrid van Engelshoven kon rekenen. Door Talent On The Move kunnen de dansers uitgebreide, noodzakelijke toneelervaring opdoen, want jaarlijks is het programma in ongeveer dertig steden in Nederland te zien. In 2018 sloten de jonge dansers hun tournee zelfs af met twee zeer succesvolle voorstellingen in het Ailey Citigroup Theater in New York City.

Arts Talk Magazine states: “It is absolutely vital that young talent is discovered and developed (…) Judging by this year’s edition of Talent On The Move it is easy to see how Holland maintains its position as a world leader in contemporary dance (…) It was all brilliant” -


Meer informatie
- Data: Donderdag 21 januari 2021 van 19.00-21.30 uur
- Locatie: Theater De Vest, Kassa / hoofdingang, Vesteplein 1 delft
- Telefoon: 015-2121312 (kassa)
- Adres, Asvest 1, 2611 pk delft
- Telefoon: 015-2131523 (office)
- In verband met de aangescherpte coronamaatregelen geldt er een aangepaste capaciteit. Indien er
  tickets vrijkomen en/of de capaciteit wordt verruimd, dan stellen we je direct op de hoogte,
  wanneer je je op hebt gegeven op de wachtlijst. Klik hier om je vrijblijvend aan te melden.
- Voor een aangenaam bezoek, zijn er aantal maatregelen genomen. Benieuwd? Lees meer...
- Toegangsprijs is inclusief drankje
- Uitverkocht? Geef je op voor de wachtlijst!
- De kaarten zijn zonder rij- of stoelnummer. Je krijgt op de avond zelf stoelen aangewezen.
- Er is geen pauze.

Score.nl

Shop de nieuwste collectie van topmerken bij Score

Quote

Uitgaan nu.nl

16 januari 2021

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Chasin

CHASIN' New collection performance wear is here
Aanbevolen artikelen