Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Kunst & Cultuur - Vind je het, net als wij, belangrijk dat het rijke Nederlandse museumlandschap en erfgoed toegankelijk wordt voor iedereen? Dan verwelkomen wij je graag als Vriend van MuseumTV of donateur!

Aan jou de keus of je ons helpt met een eenmalige donatie of dat je vriend van MuseumTV wordt en jaarlijks steun betuigt aan MuseumTV.

Afgelopen jaar hebben alle musea het ontzettend moeilijk gehad. Alle musea in Nederland zijn daarom welkom op ons platform, om zo de rijke bandbreedte van deze musea te laten zien en mensen stimuleren tot een bezoek. Het zijn vooral de kleinere musea die een kwetsbare financiële positie hebben en MuseumTV kan helpen. Door een bijdrage kunnen we meer musea opnemen op ons platform, om hen op deze manier te ondersteunen. Voor het produceren van de video’s, de marketingactiviteiten en de onderhoud aan het platform zijn wij o.a. afhankelijk van jouw steun.

Waarom je steun belangrijk is
MuseumTV is een initiatief van Stichting Ons Museum en samenwerkende musea in Nederland. Onze gezamenlijke missie is om het rijke museumlandschap van Nederland en ons culturele erfgoed met zoveel mogelijk mensen te delen. We willen graag potentiële bezoekers en nieuwe doelgroepen met ons videoplatform stimuleren naar een expositie of museum te gaan. We hebben al veel prachtige video content. Veel musea hebben echter een beperkt marketingbudget. Onze video’s leveren juist aan deze musea een waardevolle bijdrage bij het vergroten van hun bereik. De partnerships die wij met grote bedrijven uit de zakelijke sector aangaan, leveren een waardevolle bijdrage aan het bereiken van nieuwe doelgroepen.

Belang van musea
Musea hebben een maatschappelijke waarde die zeker niet alleen in cijfers uit te drukken is. Musea brengen ons in contact met unieke, boeiende en waardevolle culturele collecties die onze samenleving genuanceerd reflecteren. Als samenleving hebben wij belang bij dit gemeenschappelijke erfgoed, dat ons met elkaar verbindt. Musea zijn een bezoek dus meer dan waard.

Vriend van MuseumTV
Als je al vriend van MuseumTV bent of hebt gedoneerd willen wij je hartelijk bedanken voor je steun. Deze donaties helpen ons om de Nederlandse museumcultuur in stand te houden. Uiteraard is elke extra donatie meer dan welkom.


Klik op de blauwe knop hieronder om je aan te melden als vriend of donateur.

Doneer of word vriend!

Quote

Uitgaan nu.nl

29 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching