Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NL Magazine Evenementen - Aquatech China 2020, de grootste internationale beurs voor proces-, drink- en afvalwater in Azië, heeft zijn deuren geopend in het National Exhibition & Convention Center in Shanghai (31 augustus - 2 september 2020). Aquatech 2020 is het eerste RAI-evenement sinds het uitbreken van Covid-19.

Aquatech China 2020 stond oorspronkelijk gepland van 3 – 5 juni 2020, maar werd enkele maanden uitgesteld vanwege de mogelijke impact van het coronavirus (2019-nCoV). In China is de evenementenindustrie sinds kort weer opgestart.

“We zijn onze Chinese en internationale partners dankbaar voor hun flexibiliteit. Ik ben heel blij te kunnen melden dat er bijna 1800 nationale en internationale bedrijven aanwezig zijn met 125.000 vierkante meter beursvloer. Zij staan klaar om zaken te doen met de meer dan 80.000 bezoekers en delen de laatste ontwikkelingen voor het aanpakken van de waterproblematiek in China ”; aldus Maurits van der Sluis, COO van RAI Amsterdam.

Coronaproof
Van der Sluis benadrukt: “Er wordt veel aandacht besteed aan het organiseren van de beurs volgens overheidsvoorschriften, om een ​​veilige, verantwoordelijke en gastvrije Aquatech China te garanderen. Het gaat om aandachtspunten zoals hygiënerichtlijnen, gezichtsmaskers en temperatuurcontrole. Tijdens de registratie dienen bezoekers zich te registreren en is er gezichtsherkenning bij de ingang. Bezoekersstromen zijn te allen tijde gereguleerd. Deze wijzigingen zijn ingevoerd voor de veiligheid en gezondheid van alle aanwezigen”.

Belang van watertechnologie
In de politiek benadrukt de Chinese regering opnieuw het belang van duurzaamheid, waarbij ze prioriteit geeft aan een ‘Beautiful China’ boven groei van het BBP. Omdat water een van de belangrijkste aspecten is binnen duurzaamheid, betekent dit een enorme groei van het gebruik van innovatieve watertechnologie om te voldoen aan de regelgeving voor zowel industrie als gemeenten. Tijdens Aquatech China zijn alle segmenten van de watertechnologie te zien tijdens een gevarieerd congresprogramma met steun van toonaangevende associaties.

Aquatech Global Events
Volgend jaar (juni 2021) vindt Aquatech China weer plaats, gevolgd door Aquatech Mexico in september. De tweejaarlijkse Aquatech Amsterdam staat gepland van 2 t/m 5 november 2021. Ruim 85% van de beursvloer is inmiddels verkocht.

Over RAI Amsterdam
Het samenbrengen van mensen, zowel fysiek als virtueel, verlegt  grenzen... het inspireert! RAI Amsterdam zet zich daarom al sinds 1893 in om verschillende werelden, mensen en markten bij elkaar te brengen. In binnen- en buitenland. De RAI is een internationale beurs- en congresorganisatie. Zij organiseert evenementen in binnen- en buitenland en exploiteert het RAI Convention Centre in Amsterdam aan de Zuidas. RAI Amsterdam verwelkomt jaarlijks zo’n 1,5 miljoen bezoekers tijdens circa 500 evenementen, waaronder beurzen, congressen, corporate events en andere evenementen. Daarnaast levert de organisatie evenement gerelateerde diensten aan organisatoren, exposanten en bezoekers. Voor meer informatie: www.rai.nl.

 

Score.nl

Shop de nieuwste collectie van topmerken bij Score

Quote

Uitgaan nu.nl

27 september 2020

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Chasin

CHASIN' New collection performance wear is here
Aanbevolen artikelen