Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NL Magazine Kunst & Cultuur – Elk jaar wordt het Nederlands Film Festival (NFF) in Utrecht georganiseerd, maar vanwege alle corona-ellende heeft de organisatie van dit ultieme filmspektakel dit keer gekozen voor de hybride vorm: Online en waar mogelijk op locatie.

Het vieren van een Jubileumeditie is natuurlijk altijd hartstikke leuk. Je verwacht dan allerlei leuke en extra activiteiten, maar ook hier gooit corona weer roet in het eten en wordt dit grootse event van 25 september tot en met 3 oktober op een aangepaste manier gevierd. Dit jaar worden de nieuwste Nederlandse films voor een zo groot mogelijk publiek simultaan in samenwerking met diverse bioscopen en filmtheaters vertoond ook búiten Utrecht en kan men dus ook ‘in den lande’ genieten van de nieuwste creaties op het doek.

Gouden Kalf
Tijdens het festival worden elk jaar ook de Gouden Kalveren uitgereikt aan onder andere de beste Nederlandse filmmakers, scenarioschrijvers, producenten, acteurs en actrices. Ook hiér is corona de grote spelbreker en verloopt de uitreiking op een geheel andere wijze. Hoe dat allemaal in zijn werk zal gaan, is vooralsnog nog niet bekend. Houd u dus vooral de website van het NFF https://www.filmfestival.nl/in de gaten.

Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay 

Score.nl

Shop de nieuwste collectie van topmerken bij Score

Quote

Uitgaan nu.nl

10 juli 2020

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Chasin

CHASIN' New collection performance wear is here
Aanbevolen artikelen