Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

“De leukste LEGO beurs van Nederland” - © Alex van den Mosselaar - De begeleidende foto is de foto van het spektakelstuk van 2023. - NLMagazine/Harmelen, Evenementen, Lego, B rickantiers, Bouwen met Lego - Na het grote succes van 2023, organiseert de Vlaams / Nederlandse Lego club Brickantiers hun tweede beurs in Nederland op 17&18 februari 2024.

Er zijn meer exposanten en grotere bouwwerken te bewonderen, met als spektakel stuk de 3,6 meter hoge en prijswinnende Burj Khalifa van Bricks and More.
Er zijn Lego sets, trammetjes, verlichting voor je sets, straatnaamborden en de unieke Hartekind brick te koop.

Ben je een kleine Lego fan en kun je niet wachten om zelf aan de slag te gaan met Lego? Er is een speelhoek waar je naar hartenlust kunt gaan bouwen.
Een Lego beurs zonder Lego masters is niet compleet, diverse Lego Masters zullen weer van de partij zijn. Zij zijn in voor een praatje en foto moment.
Bricks for All is te bezoeken in Recreatiecentrum H2o in Harmelen, tot 12 jaar is de entree gratis (wel onder begeleiding van een betalende volwassene). Vanaf 12 jaar is de entree €4 p.p.

Stichting Hartekind
Een deel van de opbrengst komt ten goede aan Stichting Hartekind. Zij financieren wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen, om zo de overlevingskansen en kwaliteit van leven te verbeteren. Om de dag overlijdt er nog een kind aan de gevolgen van een hartafwijking, dit maakt een hartafwijking doodsoorzaak nummer 1 bij kinderen tot 15 jaar.

Aanvangstijden
17 en 18 februari 2024
Op zaterdag te bezoeken van 10:00 u tot 18:00 uur en op zondag van 10:00 u tot 17:00 uur.

Prijzen
Entree vanaf 12 jaar €4
Onder de 12 enkel toegang met begeleiding van een volwassene.
Gratis parkeren.

Locatie
Recreatiecentrum H2O
De Uithof 1
3481 WE Harmelen

Meer informatie over LEGO Beurs Bricks for All »
Bron: Uitzinnig.nl

Quote

Uitgaan nu.nl

23 februari 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching