Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine  - Deze voorstelling maakt deel uit van het NATIONAAL THEATERWEEKEND 2023. Nederland viert het theater tijdens het Nationaal Theaterweekend met vele voorstellingen door heel Nederland.

Een ode aan componisten van filmmuziek voor sciencefiction films van vroeger tot nu. Aan de hand van Bob Zimmerman's arrangementen van bekende sciencefiction filmmuziek, vertaalt R11 technologische ontwikkelingen in beeld en geluid tot een wervelend muziekspektakel. Aangevuld met speciaal gecomponeerde soundtracks, VJ Martijn Grootendorst ondersteunt het geheel in zijn karakteristieke stijl met onverwacht en onbekend filmmateriaal.

De technische mogelijkheden lijken onbegrensd. In bijna alle muziekgenres wordt er inmiddels veelvuldig gebruik van gemaakt en vaak zonder dat de luisteraar het nog opmerkt. Gewenning of zijn we verwend? Dit wordt tijdens deze voorstelling samen met het publiek en composerbot Aimée onderzocht.

Praktische informatie
VRIJDAG 27 JANUARI 2023
R11 (Willem Breuker Kollektief) - R11 VS THE A.I. ROBOT TOUR
GENRE: MUZIEK
AANVANG: 20.00 uur
ENTREE: € 10,-

Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nlLocatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

Quote

Uitgaan nu.nl

06 december 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching