Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Schipluiden - Lavinia Meijer (1983), winnares van de Nederlandse Muziekprijs 2009, is één van de meest veelzijdige harpisten van deze tijd. Na haar debuut in Carnegie Hall in New York in 2007, wordt ze regelmatig uitgenodigd om als soliste op te treden in Europa, Azië en Amerika.

Ze werkte samen met bekende componisten als Philip Glass (Koyaanisqatsi, the Hours) en Ludovico Einaudi (Intouchables, Black Swan) en deelde met hen het podium, alsook met de legendarische Iggy Pop, Patti Smith, Laurie Anderson, Olafur Arnalds en Sufjan Stevens. Haar albums worden wereldwijd uitgebracht (Channel Classics, Sony Classics) en zijn bekroond met een Edison Award en een gouden-en platina-status.

Nederlands-Koreaanse harpiste Lavinia Meijer staat bij het grote publiek voornamelijk bekend om haar arrangementen van de muziek van Philip Glass en Ludovico Einaudi. Naast de muziek zal zij tijdens dit concert het publiek meenemen in haar ontwikkeling; de mogelijkheden die ze kreeg, de uitdagingen die ze tegenkwam en de keuzes die ze maakte om te komen waar ze nu is. Een herkenbaar verhaal over het begeven op onbekend terrein waarbij de passie voor het vak altijd overeind blijft.

Meer informatie
Datum : Zondag 5 februari.
Tijd : 12.00 uur.
Prijs : € 27,50.
Locatie : Op Hodenpijl.
Kaarten : www.ophodenpijl.nl.

Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). We beschikken over een ruime, gratis parkeerplaats.

www.ophodenpijl.nlFB: ophodenpijlschipluiden
Tel: 015 – 3801840

Quote

Uitgaan nu.nl

23 februari 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching