Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Kunst, Cultuur, Film, Uitgaan - Deze avond biedt Museon-Omniversum 2 Star Party’s voor gezinnen aan, en wel op vrijdag 20 januari om 19:00 en om 21:00 uur. De show van 19:00 uur is een familievoorstelling, waar vooral kinderen vragen mogen stellen. De show van 21:00 is voor jong en oud en kunnen ook vragen in het Engels worden gesteld.

Museon-Omniversum en de Nederlandse Onderzoekschool voor Astronomie (NOVA) organiseren 2 interactieve planetariumshows in de Dome. Als bezoeker ervaar je de show alsof je zelf in een ruimteschip zit en door het heelal reist! Je ziet overal sterrenstelsels om je heen op het gigantische koepelscherm.

De sterrenkundigen nemen je mee langs de bekende planeten als Jupiter en Mars, maar ook naar zwarte gaten en verder. Zo leer je meer over satellieten, lichtjaren en andere melkwegstelsels. Jong en oud mag vragen stellen. Het belooft een spectaculaire en informatieve avond te worden!

Deze film wordt koepelvullend vertoond. Wij adviseren ouders altijd zelf een inschatting te maken of de film geschikt/leuk is voor hun kinderen.

Meer informatie
Voorstelling : Vrijdag 20 januari om 19.00 en 21.00 uur
Filmduur : 90 minuten
Toegangsprijs : € 12,50
Tel : +31 (0)70 338 13 38
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Museon-Omniversum, Stadhouderslaan 37, 2517 HV Den Haag
One Planet Dome, President Kennedylaan 5, 2517 JK Den Haag

Artist’s impression van een ultrahete Jupiter die voor zijn ster langs schuift

Quote

Uitgaan nu.nl

03 februari 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching