Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Evenementen - Op woensdag 25 januari is Wiggert Meerman, schrijver, spreker, coach en avonturier te gast Op Hodenpijl voor een lezing over zijn boek ‘Op zoek naar antwoorden’.

Magie Braziliaanse jungle
In een tijd van chaos en verandering zijn velen onder ons ‘Op zoek naar antwoorden’. Onze innerlijke rust wordt continu getest door de uitdagingen van onze ‘moderne’ jungle. Wiggert neemt je mee op reis naar Brazilië, waar hij weken verbleef bij een inheemse stam. Laat je betoveren door de magie van de jungle en haar rituelen. In deze lezing gaan we samen op zoek naar antwoorden op levensvragen.

Tijdens deze avond leer je: inheemse geheimen voor innerlijke rust, hulp bij het vinden van jouw missie, hoe je helderheid krijgt over jouw toekomst, hoe je uit je hoofd komt en terug naar je gevoel, het loslaten van het verleden en hoe een weg te vinden op gebeurtenissen uit het verleden.

Inheemse stam in Amazone
‘Op zoek naar antwoorden’ beschrijft het verhaal van een Nederlandse zakenman, die nadat hij alles verloor, op mysterieuze wijze naar een inheemse stam in de Amazone wordt geleid. Het stamhoofd laat hem deelnemen aan een eeuwenoud ritueel dat de inheemsen gebruiken om hun ziel te reinigen. Tijdens deze zware beproeving, waarbij hij veertig dagen lang in de heilige ruimte moet verblijven, komt hij zijn eigen demonen onder ogen. De auteur kreeg de opdracht om zijn lessen en inzichten te delen met de wereld. Het resultaat hiervan is dit boek.

Antwoorden op vragen
Wiggert Meerman beschrijft op openhartige wijze hoe hij ten prooi viel aan de gevaren van onze ‘moderne’ jungle: de niet te winnen strijd van zichzelf vergelijken met anderen, succes najagen, de hebzucht naar geld en het contact verliezen met zichzelf. Het ritueel geeft weer hoe onze voorouders antwoorden vonden op levensvragen. Lees hoe hij afgezonderd in de natuur, onder begeleiding van sjamanen en door middel van een mysterieus medicijn, tot antwoorden komt.

Wiggert Meerman is spreker op het gebied van persoonlijk leiderschap, coach en avonturier. Hij helpt ondernemers, leiders en high performers hun eigen stam te bouwen in rijkdom, gezondheid en liefde. Een lezing voor de liefhebbers van persoonlijke ontwikkeling, sjamanisme, plantmedicijnen (ayahuasca) en spirituele groei.

Meer informatie
Datum : Woensdag 25 januari 2023.
Tijd : 20.00 uur.
Prijs : € 19,50 inclusief maaltijd € 43,-
Locatie : Op Hodenpijl. Kaarten: www.ophodenpijl.nl.
Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). We beschikken over een ruime, gratis parkeerplaats.

Quote

Uitgaan nu.nl

07 december 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching