Sport & Vrije tijd
Typography

NLMagazine Sport - “Wat schort er aan de doorstroming van de junioren naar de elite-vrouwen? Waarom vallen wielrensters ouder dan 18 jaar nog steeds in een gapend gat. Tijd voor een duurzamere en inclusievere investering in jonge rensters in Nederland.”

Waar blijft het talent van de toekomst?
Dit schreef wielerjournalist Raymond Kerckhoffs vorig jaar in een opiniestuk. Hij luidt de alarmklok over het dameswielrennen. Is dat terecht? De successen van Marianne Vos, Anna van der Breggen en Annemiek van Vleuten imponeren de laatste jaren in de wielersport. Maar wie beter kijkt, ziet dat het aantal elite-rensters onder de 23 verhoudingsgewijs uitzonderlijk laag is in vergelijking met het mannenwielrennen.

Duurzame aanpak (vrouwen)wielrennen
Met CYCLE CAPITAL SKITS bouwen we aan een zelfstandige damesploeg, die op het hoogste amateurniveau meedoet. Ons groeiplan biedt alle faciliteiten, die de ontwikkeling van jonge rensters - de talenten van de toekomst - kan ondersteunen. Zo dragen wij met een flinke dosis Amsterdams lef en liefde voor de sport ons steentje bij aan het sterker maken van het dameswielrennen in Nederland. En jij helpt - via ons clubmodel - daaraan mee!

Competitie 2021 (eindelijk) van start
Op zaterdag 3 juli staat ons dames eliteteam CYCLE CAPITAL SKITS aan de start van de eerste wedstrijd van het seizoen: de GP Groenen voor vrouwen. Deze Brabantse koers in de KNWU-topcompetitie over ruim 120 kilometer staat ook bekend als de Omloop der Kempen, de op één na oudste klassieker van Nederland en dus hartstikke belangrijk om te bezoeken.

Arjen Kuin - Team Cycle Capital 🚴🏻‍♀️🚴🏽🚴🏼‍♀

Quote

Body & Fit

Sport nu.nl

03 februari 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Center Parcs

Centerparcs