Lifestyle & Gezondheid
Typography

Door Gast auteur - NLMagazine Lifestyle & Gezondheid VIDEO - Philipp Kruse, Zwitsers advocaat, gaf recentelijk een voordracht in het Europese Parlement. Deze toespraak van Kruse raakt een snaar. De timing, de ernst van de situatie – het lijkt nu of nooit te zijn dat de WHO wordt ontmaskerd en ontmanteld.

Medisch en ethisch adviseur Wendy Mittemeyer vat kort en bondig in vijf punten samen dat de WHO een totalitaire machtsstructuur is: 

Philipp Kruse legt bij het Europees Parlement op 4 juli jl. treffend uit waarom WHO, Gavi en Europese Cie een totalitaire permanente machtsstructuur vormen:
1. De General Director kan met een druk op de knop een gezondheidscrisis uitroepen. 
2. Alles wat de WHO aanbeveelt zal uiteindelijk verplicht worden. 
3. Er is geen effectieve bescherming van grondrechten op landsniveau. 
4. De WHO zal de enige zijn die beslist wat ‘waarheid’ is t.a.v. gezondheid, incl. de welbekende censuur van onwelgevalligheid. 
5. Er is geen mechanisme van correctie of controle meer. Ze kunnen gewoon door blijven gaan met bs zonder evaluatie.
 
Dit zal leiden tot:
 * schending van mensenrechten
* geen evaluaties of correcties
* geen scheiding meer van machten
 
Dit wordt echter nergens besproken in de publieke arena, de parlementen of media.
Als mensen het zouden weten, zou men dit verschrikt en massaal afkeuren, denkt Kruse. Dat laatste betwijfelt Mittemeyer. “In mijn omgeving vindt iedereen het wel best en gaat, als WHO ‘t dicteert, gewoon spuit erin, kind van school, deur dicht, kap op, en stok in neus.” 
 
Belangwekkende video


De video gaat op dit moment viraal. Hopelijk neemt u ook kennis van deze belangrijke informatie. De deadline van de ondertekening van de wijzigingen op de International Health Regulations is mei 2024. Als we blijven zwijgen, worden de aanpassingen in mei 24 aangenomen en gaan ze in mei 25 in. Vanaf dan zitten we in een dictatuur.

Bron: Stichting Vaccinvrij

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

Geen feed gevonden

Body & Fit