Lifestyle & Gezondheid
Typography

NLMagazine Utrecht Lifestyle & Gezondheid - - Atomeus heeft Hoya Nederland als klant verworven. Het consultancybureau gaat zich inzetten voor de optimalisatie van het datalandschap van de producent van brillenglazen en partner van oogspecialisten.

“Hoya Nederland is bezig met verschillende tools een ander datalandschap neer te zetten. Met andere teams en een andere benadering. Het gaat hierbij om zowel systeemimplementatie als procesoptimalisatie. Atomeus is gevraagd om dit te faciliteren”, zegt CEO Raoul Rahimbaks van het Utrechtse consultancybureau.

Het project wordt in Nederland door Atomeus gefaciliteerd, maar wordt internationaal uitgerold. Het medisch technologiebedrijf heeft voor Atomeus gekozen, omdat er in 2022 een complex traject succesvol is opgeleverd door de team van Atomeus. “Hoya wil onze samenwerking voortzetten na de geslaagde uitrol van eerste proof of concept over verschillende landen”, stelt Rahimbaks.

De Atomeus-CEO is blij met de nieuwe partner: “We dragen graag bij aan een nieuwe stappen in de optische technologiewetenschap.” De zorgsector is niet nieuw voor Atomeus. Zo hielp het bedrijf de zorgorganisatie Welzorg met het optimaliseren van haar facturatieproces door middel van een RPA-oplossing. Met behulp van onze software kunnen wij in een korte tijd resultaten leveren met een bescheiden investering een hoge mate van efficiency”, aldus Rahimbaks.

Over Atomeus
Atomeus is een gedreven organisatie die bedrijven helpt met digitale transformatie. Elk lid van de specialisten van Atomeus staat klaar om opdrachtgevers te ondersteunen met de inzet Digital transformation, data-science, data analytics, data engineering of op het gebied van o.a. Robotic Processing Automation. Atomeus is onderdeel van Fitch Group. Meer informatie: www.atomeus.nl.

Over Hoya
Hoya is een wereldwijd medisch leverancier van hightech- en medische producten. Zij levert onder meer brillenglazen, contactlenzen, medische endoscopen, fotomaskers voor de productie van halfgeleiders, LCD-panelen, keramische botten en vulstoffen. Hoya staat bekend als specialist als het gaat om het combineren van geavanceerde processen binnen de optische technologie. Met als doel om via de optische wetenschap nieuwe voordelen voor de mens te ontdekken.

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

25 maart 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Body & Fit