Lifestyle & Gezondheid
Typography

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid – “Mijn hart maakt telkens een sprongetje als er een Shungite ervaring met ons wordt gedeeld. Natuurlijk zijn de fijne ervaringen het leukst, maar ook de minder fijne zijn mooie leermomenten. Leren van deze ervaringen brengt zoveel, daardoor kan ik anderen ook meer begrijpen, en steunen”, aldus Rineke van het bedrijf Sundancer. 

“Ik leef al een aantal jaren tussen Shungite. Shungite voelt voor mij als thuis komen in mijzelf. Deze kosmische steen herinnert mij er telkens weer aan dat wij zeer krachtige lichtwezens zijn met onbegrensde mogelijkheden tot schepping. Deze inmense kracht, in ons, kan in mijn ogen alleen in een stroomversnelling komen als we oude overtuigingen en programmeringen durven los te laten. Wat een flinke klus kan zijn. Het vergt veel van ons allen om in het vertrouwen te blijven, maar vooral in ons eigen gigantische scheppingspotentieel”. 
 
Eigen ervaring
Shungite helpt mij om dichter bij mijzelf te blijven, het complete plaatje te blijven zien en mijn "vastgeroeste" patronen los te laten. Deze patronen zitten soms zo vast dat ik "denk" dat ze van mij zijn en dat ik ze nodig heb als mens hier op deze aarde. 
Shungite nodigt mij dan fijntjes en oordeellloos uit om los te laten wat mij niet dient. 
Zo kom ik steeds verder met mijn eigen opschoonproces...uiteindelijk doe ik het allemaal zelf!

Shungite, totaal anders dan kristallen uit de aarde
Shungite heeft door alle universa onder extreme druk gestaan, daardoor is deze kosmische steen veredeld. Shungite bevat het grootste molecuul ter wereld, het C60. 
C60 heeft een zeer hoge trilling, waardoor er geen enkele narigheid aan ‘plakt’. Shungite is met geen enkele andere kristal te vergelijken. Zo kun je met Shungite gemakkelijker loslaten wat niet meer dient, totdat we zelf zo veredeld zijn dat we zelf niets meer nodig hebben.

Meer informatie
Wilt u meer weten over Shungite en haar verschillende toepassingen, ga dan naar https://www.sundancer.nl/ of schrijf naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

06 december 2021

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Body & Fit